Jessie – cel mai nou proiect

0
160

Radiourile nu mai promovează decât ce vor ele, și în special muzică străină. Peste 80% din drepturile de autor incasate de la radiouri merg la casele de discuri din străinătate. Justificarea este că această muzică se rulează la radiouri și televiziuni. În cazul radiourilor cu acoperire națională ar putea fi de înțeles. Majoritatea au acționari majoritari străini. Cu toate că, în toate țările în care acestea au sucursale, se difuzează muzica acelor țări într-o proporție respectabilă. La noi nu! Și nu pentru că muzica noastră n-ar fi competitivă.

Ce e și mai greu de înțeles, ți n-am să înțeleg niciodată, este faptul că nici măcar radiourile locale nu difuzează mai multă muzică românească. Și nu promovează artiștii locali. Deși, aceasta ar fi menirea lor! Cu regret trebuie să anunț că ”m-am luptat cu morile de vânt” în încercarea de a promova talentele locale la radioul la care am lucrat aproape 30 de ani. În ultimii 7 ani, noul acționariat mi-a permis maxim 4 astfel de încercări. Dar nu mă pot băga în ”politica editorială și muzicală” a unui angajator, cu toate că experiența m-ar recomanda pentru asta.

Una peste alta, ”long story short” doresc să atrag atenția asupra celui mai nou proiect al orădencei Jessie Baneș: 💜“Fără mângâierea ta”💜.

Una dintre cele mai sensibile piese pe care le-am compus până acum, fără dar și poate. Mi-am așternut sufletul în fiecare vers și rimă. Știu asta pentru că a fost una din piesele scrise de mine, în doar câteva ore. O poveste de dragoste trăită în taina nopții, sub clar de lună, o iubire care arde încă inimile amândurora dar care nu mai poate fi împărtășită. Dragostea înseamnă doi oameni imperfecți care refuză să renunțe unul la celălalt. Din orgolii se pot încheia iubiri profunde, curate, care ar fi putut rezista dincolo de orice graniță. Vreau să transmit un mesaj cu această nouă melodie: luptați pentru iubire, uitați de limite, iubiți cu toată ființa, fără constrângeri, pentru că viața înseamnă iubire și e mult mai frumos trăită în doi. Lăsați dragostea să vă înflorească în suflete!

Jessie Baneș – Fără mângâierea ta💜 (Official Video)
Sper să vă placă și să o susțineți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.