15.8 C
New York City
duminică, mai 19, 2024

Buy now

spot_img

Fly Project lansează remix pack pentru hitul mondial „Toca Toca” – Un fenomen muzical de vară cu peste 15 miliarde de vizualizări

Descoperă noile reinterpretări ale piesei care a cucerit inimile oamenilor din toată lumea și a devenit cel mai iubit video anime pe YouTube

Fly Project a reușit să cucerească publicul internațional cu hitul lor „Toca Toca”, care a strâns peste 15,1 miliarde de vizualizări numai în acest an și a devenit cel mai viral videoclip anime cu un dans. Piesa a ajuns în topul statisticilor YouTube, demonstrând că muzica lor are un vibe aparte și atrage atenția din toate colțurile lumii, din Asia și Africa până în Europa.

Deoarece popularitatea dansului pe „Toca Toca” a depășit granițele, Fly Project a decis să răsplătească fanii cu un remix pack. Acesta conține versiuni reinterpretate ale piesei fenomen, în diferite genuri muzicale, menite să mențină atmosfera electrică de vară și de petrecere.

Tudor, membru al trupei Fly Project, a declarat că „Toca Toca” este cea mai iubită piesă a lor și că bucuria pe care o aduce oamenilor din întreaga lume este cea mai mare recompensă pentru munca lor. Remix pack-ul conține două dintre cele mai bune reinterpretări ale piesei, alese dintre numeroasele variante primite. Unul dintre remixuri este semnat de proiectul internațional „Forever Friday”, care promite să facă valuri în industria muzicală.

Celălalt remix din pack aparține lui „Esqu”, un nume cunoscut în industrie, ale cărui creații sunt apreciate de fanii muzicii electronice. Fly Project este convins că remixurile alese vor aduce satisfacție și plăcere ascultătorilor, continuând tradiția succesului pe care o au cu piesele lor.

Pe lângă fenomenul „Toca Toca”, Fly Project se bucură și de succesul recent cu noua lor piesă „Copacabana”, lansată în debutul verii. Piesa a cucerit inimile ascultătorilor din România, ajungând rapid pe primele locuri în topuri și bucurându-se de o popularitate crescândă pe platforme precum Shazam și în airplay.

Dacă ești și tu fan al muzicii Fly Project și al vibe-ului lor de vară, nu trebuie să ratezi noul remix pack pentru „Toca Toca”. Acesta este disponibil pe principalele platforme digitale, iar reinterpretările piesei promit să te surprindă și să te facă să dansezi în ritmuri pline de energie.

https://fly-project.lnk.to/TocaTocaRemixPack

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Optimized by Optimole
× Ai vreo întrebare?