27.2 C
Oradea
marți, septembrie 26, 2023
AcasăDescoperăMelodia săptămâniiJessie revine cu o nouă piesă estivală - 'Tu esti iubirea mea'...

Jessie revine cu o nouă piesă estivală – ‘Tu esti iubirea mea’ – Influente etno și pasiune pentru muzică

Artista româncă Jessie Baneș se întoarce pe scena muzicală cu o nouă piesă intitulată „Tu esti iubirea mea”, ce promite să cucerească inimile ascultătorilor cu influențe etno și un vibe estival. Născută pe 5 iulie 1996 în Oradea, Jessie și-a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta fragedă de 5 ani și de atunci a urmat o impresionantă carieră artistică.

Jessie Baneș – Un talent descoperit de mică

Numele de scenă „Jessie” îi vine de la părinți, care au fost inspirați de melodia cu același nume interpretată de Joshua Kadison. Încă de la vârsta de 5 ani, Jessie a fost înscrisă de mama sa la primele cursuri de canto, moment care a marcat începutul unei frumoase povești de iubire cu muzica.

Debut în televiziune și pasiune pentru jurnalism

La 11 ani, tânăra artistă a avut primul său debut în lumea televiziunii, moderând emisiunea pentru copii „Lumea Copiilor” la Antena 1. La 14 ani, a urmat cea de-a doua experiență ca moderator în emisiunea „Time Out cu Jessie Banes”, tot la aceeași televiziune.

În paralel cu pasiunea pentru muzică, Jessie a urmat și studii în domeniul juridic, absolvind Facultatea de Drept din Oradea. Cu toate acestea, dragostea pentru muzică și jurnalism a determinat-o să se mute în București, unde și-a continuat cariera în aceste domenii.

Participări memorabile la Vocea României și Eurovision

În anul 2015, Jessie a impresionat publicul și juriul concursului Vocea României, ajungând în echipa lui Marius Moga. Cu o poveste unică, Jessie s-a duelat cu propriul tată în competiție. Pe lângă Vocea României, artista a avut și două participări memorabile la concursul Eurovision, în anii 2018 și 2022, ajungând în semifinale.

Jessie – Un talent autentic și un patriot în suflet

Din 8 noiembrie 2021, Jessie Baneș moderează emisiunea „Golden Hour cu Jessie” la Radio Gold FM, unde își propune să promoveze artiști și personalități de valoare din țară. De asemenea, este invitată permanentă în calitate de jurnalistă în cadrul emisiunii Acces Direct.

Pe lângă implicarea sa în jurnalism, Jessie se dedica activ pe rețelele sociale, unde își exprimă opiniile în legătură cu evenimentele importante din țară și din lume. Cu toate acestea, muzica rămâne pasiunea sa cea mai mare. Compozițiile sale, precum „Prietene Adevarate” și „Hai romane, sus paharul!”, reflectă trăirile, gândurile și valorile sale, respectând și promovând spiritul tradițional românesc.

Lansarea recentă a piesei „Meninas Morenas” în colaborare cu toboșarul trupei Phoenix, Ovidiu Lipan Tandarica, a fost un real succes și a adus un nou val de apreciere din partea fanilor.

Cu noul său single „Tu esti iubirea mea”, Jessie Baneș aduce în lumina reflectoarelor o combinație inedită de influențe etno și vibes de vară, iar audiența își așteaptă cu nerăbdare să fie încântată de această piesă autentică și emoționantă.

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

× Ai vreo întrebare?
%d blogeri au apreciat: