22.2 C
New York City
miercuri, mai 22, 2024

Buy now

spot_img

Mădălin Călugăr de la Crişul, Vicecampion Național la Box în Categoria 40 kg

De curând, în localitatea Piatra Neamț, s-a desfășurat Campionatul Național de Box pentru cadeți, un eveniment sub egida Federației Române de Box, care a adus momente de glorie pentru sportivul clubului Crișul, Mădălin Călugăr. Cu o performanță deosebită, acest tânăr pugilist, antrenat cu devotament de Viorel Crăciunea, a reușit să obțină titlul de vicecampion național în cadrul categoriei de 40 kg.

După două meciuri câștigate spectaculos, Mădălin Călugăr a avut parte de o finală intensă, unde, cu abilitățile sale remarcabile, a obținut medalia de argint. Performanța sa în ring demonstrează nu doar dedicarea și pasiunea pentru sport, ci și nivelul înalt de pregătire și determinare.

Pető Dalma Csilla, directorul C.S. Crișul Oradea, a declarat: „Este un rezultat bun care, desigur, ne bucură, obținut de un sportiv de perspectivă, devotat, care prin multă muncă, seriozitate și perseverență, fiind pregătit de un antrenor de asemenea devotat, a reușit să lupte în finala Campionatului Național. Mădălin este un sportiv de valoare, iar acest lucru este dovedit și prin rezultatul obținut! Felicitări sportivului și maestrului Viorel Crăciunea pentru acest rezultat remarcabil.”

Călugăr Mădălin reprezintă o promisiune a boxului românesc, iar medalia de argint obținută la acest campionat consolidează statutul său de sportiv de elita. Cu siguranță, această performanță va fi o sursă de inspirație pentru tinerii pasionați de acest sport și un motiv de mândrie pentru comunitatea Crișul Oradea.

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Optimized by Optimole
× Ai vreo întrebare?