15.8 C
New York City
duminică, mai 19, 2024

Buy now

spot_img

Mai bine mai târziu decât niciodată: absolvenții de 10 au fost premiați

Au atins perfecțiunea obținând media 10, fie la examenul de Bacalaureat fie la Evaluarea Națională. Deși a trecut destulă apă pe Criș de la acel moment, banii de minister prevăzuți pentru recompensarea performanțelor excepționale au ajuns cu chiu cu vai și la Oradea.

Anul acesta s-a alocat un premiu de 2.000 de lei pentru performanța de la Evaluarea Națională și 5.000 de lei pentru cea de la Bacalaureat. Nu e mult, dar nici puțin pentru cineva care încă se pregătește pentru viață.

Cele patru eleve care au luat 10 pe linie la Evaluarea Națională și care acum sunt colege în Colegiul Național Emanuil Gojdu sunt Jaqueline Maria Blaga, Alissa Andrea Borz, Teodora Maria Buda și Alexia Rafaela Istrăilă.

Dintre absolventele de la Bac cu media 10, doar Denisa Patricia Sotiuț a putut fi prezentă la premiere, ea fiind acum studentă la Universitatea din Oradea, specializarea Resurse Umane.

Cea de-a doua, Bianca Liana Furtos, a fost reprezentată de tatăl ei, care a explicat că este studentă la Cluj Napoca, la Drept și Informatică, motiv pentru care nu a putut să-și ridice personal premiul.

Material difuzat la radio Transilvania în 11 noiembrie. Reporter Florin Mihalca.

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Optimized by Optimole
× Ai vreo întrebare?