15.8 C
New York City
duminică, mai 19, 2024

Buy now

spot_img

Constiinta nationala pierduta

Legea invatamantului 2020

Au trecut 19 zile de cand s-a schimbat legea 272/2004 mai exact protectia si promovarea drepturilor copilului din Romania. Elevii vor avea cel putin o data pe semestru,ore de educatie si pentru sanatate  inclusiv educatie sexuala pentru copii. promulgata de presedintele Klaus Johanis pe 3 aprilie. Aceasta lege  indica obligativitatea de educatie sexuala in scoli!!

In aceasta perioada in care cursurile sunt suspendate si e o nebunie de peste 50 de zile in toata Europa presedintele Republicii Fantastice Romanica a promulgat o lege care dupa parerea mea trebuia discutata in Parlamentul Romaniei deoarece este cel mai virulent atac asupra tarii crestine, dupa cel de al doilea razboi mondial!

Educatie sexuala pentru copii! atentie sunt constient ca tineretul este precoce ca social media a infectat igiena mentala ca totul e mult prea rapid fata de viata de zi cu zi dar sa vina herr Klaus si sa semneze pe nevazute o lege impusa de cercurile neoliberale ale Uniunii Europene da dovada de o supunere fara margini la curentele genderiste din occident.

 5 intrebari pe care societatea romaneasca trebuia sa-si puna inainte de a aplauda una din digestoarele avansate ale Uniunii Europene

Cum aprobi o lege daca nici nu sti in ce conditii le vei putea aplica in lipsa de oameni specializati?

Cum vei angaja personal pentru educatie sexuala daca aceste specializari nu exista in Romania?

Care este criteriul de angajare al oricarui ,,dascal in sexologie” daca el nu este pedagog sau psiholog?

Domnul Presedinte s-a consultat cu BOR pentru a le cere punctul de vedere in acest sens cand educatia sexuala prevede 72 de orientari sexuale in principiu?

Cum va fi interpretata Constitutia Romaniei in contextul familiei clasice si ceea ce urmeaza dupa aceasta educatie?

Aceasta lege este un cal troian in care se va evidentia inca o data demagogia societatilor dezvoltate unde e,,cool” sa participi la Pride-festivalul de mandrie al persoanelor de acelasi sex. Unde e obligatoriu sa arborez steagul cu curcubeu ca sa arati ca atunci esti european daca ai gay,lesbiene,transexuali,pangenderi la companie ,valorile omenesti incep aici.

Patriarhul,,Daniel” va trimite o directiva in biserica ca educatia sexuala e acceptata de biserica?

Ortodocsii simpli si crestinii vor accepta-zice in lege ,,obligatoriu” in scoli ca odraslele sa fie cu mintea deschisa si sa vina acasa dupa 2 ore si sa zica : numai esti mama! ci parintele 1 si numai esti tata! ci parintele 2. Ora de educatie sexuala se va tine inainte de religie sau dupa? Sunt constient ca vi se deschide briceagul in buzunar dar asta urmeaza!

 Stimate Parinte vei merge la sedinta cu parintii si vei sta frumos umilit ca sa dai bine intre ceilalti parinti si-l vei asculta pe specialistul in transexualitate si transgenderie ca ; CE BINE E SA FI FEMEIE CU CAP DE IAPA si cu penis?Nu am luat-o razna e un adevar ceea ce mi s-a intamplat acum 5 ani cand a venit fetita mea acasa de la gradinita si mi-a spus ; Parinte 2 azi educatoarea a fost vizitata de prietena ei care i-a adus flori si s-au pupacit!

Urmarea

Am mers la gradinita ca parinte de fetita de 4 ani si jumatate si am indraznit sa intreb ca e adevarat?

Am primit un indemn o sugestie ca nefiind cadru didactic certificat in acest domeniu sa nu-mi dau cu parere destructiva pentru ca ingradesc dezvoltarea armonioasa a copilului.

 

Liked it? Take a second to support chioricazambilica on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Articolul precedent
Articolul următor

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Optimized by Optimole
× Ai vreo întrebare?