23.8 C
New York City
joi, iunie 13, 2024

Buy now

spot_img

Vedetele anilor 90 într-un show total și de excepție la Oradea

Ne-am obișnuit ca în ultima perioadă să vedem în orașul nostru stele ale muzicii sau vedete ale scenei pe care până acum le ”pupam” doar la televizor.

Luna noiembrie aduce însă pe malurile Crișului Repede un show total care cu siguranță îi va ține cu răsuflarea tăiată pe cei trecuți de 30 de ani și, cu siguranță îi va atrage și pe cei mai tineri.

Muzică de calitate, o școală de dans fenomenală și o echipă sportivă ”spectaculoasă”

Asta promit organizatorii, pentru cea de a doua vineri a lunii noiembrie, la Sala Sporturilor Antonio Alexe.

Capul de afiș al evenimentului sunt celebrii Nana și C-Block, care au dominat topurile internaționale în anii 90.
Nana Kwame Abrokwa (n. 5 octombrie 1968, Accra, Ghana) este un rapper și D.J. german, care cântă sub pseudonimul Nana sau Darkman / Nana. Nana nu este un nume real în primul rând, dar este un titlu de noblețe din Ghana. Realizarea lui cea mai importantă a venit în a doua jumătate a anilor 1990, atunci când stilul lui a fost caracterizat ca „euro-rap” și versurile lui se concentrau pe relația cu Dumnezeu, cu familia sa, sau pe teme cum ar fi rasismul și Holocaustul.

Iată mesajul lui pentru orădeni:

C-Block a fost o trupă germană de hip hop, fondată în 1995 de către producătorii de muzică Frank Müller, Buchmann Ulrich și Jörg Wagner. Trupa este recunoscută ca fiind una dintre cele mai de succes din istoria culturii europene de hip hop.

Show acrobatic de excepție

La fel de spectaculoasă se anunță a fi reprezentația de baschet acrobatic a echipei Face Team, lansată la Britain’s Got Talent. Membrii acesteia apreciază performanțele echipei locale de baschet, dar unii dintre ei au avut legături apropiate cu regretatul Toni Alexe. Un motiv în plus să vină și mai motivați la Oradea.

Iată promisiunea ”zburătorilor”:

Și asta nu e totul! Un spectacol total de dans promit și celebrii deja dansaatori de la Bounce Factory din Târgu Mureș, care au pregătit un moment pe măsura dimensiunii evenimentului.
Nu vor lipsi dansatorii locali: trupa locală Switch Crews ”ne amenință” cu un super hip hop dance show.
Prețul unui bilet este extrem de accesibil, având în vedere calitatea spectacolului, numărul artiștilor implicați în eveniment și valoarea acestora. Să poți vedea atâtea talente într-un singur loc pentru sume care incep de la 85 de lei, este chiar o ”ocazie”! Biletele pot fi achiziționate de aici:

Gazda de excepție!

Gazda evenimentului este un orădean, nu mai puțin celebru: Cosma Levi Lennon!

El se numără printre cei mai cunoscuti coregrafi Hip Hop Dance din Romania. Recomandându-se ca dansator, coregraf, juriu şi organizator de evenimente, a câştigat de-a lungul anilor titluri la numeroase concursuri de dans, campionate nationale si internaţionale.

Este singurul roman care a fost invitat de 5 ori consecutiv sa jurizeze la Campionatele Mondiale de Hip Hop in calitate de Membru de Elita, in Las Vegas si San Diego.De asemenea se afla printre primii 5 la nivel mondial care au obtinut licenta de Elita al Juriului Hip Hop International.

Este licenţiat în coregrafie, perfecţionându-şi arta în cadrul unor prestigioase seminarii de gen, dance-camp-uri şi şcoli de profil, printre care Broadway Dance Center New York, a colaborat cu coregrafi de la renumitul Teatru de Dans American – Alvin Ailey -, Urban Moves, Urban Dance Camp Germany etc.

Cosma Levi Lennon se numără printre iniţiatorii şi promotorii mişcării moderne a Hip Hop Dance-ului în România şi a lansat mulţi dansatori şi coregrafi, aceştia devenind ei înşişi nume importante pe scena genului si nu numai.

Poți vedea ce a declarat astăzi pentru Radio Transilvania, într-un interviu în eclusivitate:

Timpul e deja destul de scurt, așa că nu mai pierde timpul: rezervă-ți chiar acum un bilet cu reducere de 15%, pentru a nu rata un eveniment complet, total și de excepție!

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Optimized by Optimole
× Ai vreo întrebare?