12 C
Oradea
marți, octombrie 3, 2023
AcasăFotbalDecizia de ultimă oră a FRF: FC Bihor Oradea în Seria a...

Decizia de ultimă oră a FRF: FC Bihor Oradea în Seria a 8-a a Ligii a 3-a pentru Sezonul 2023-2024

Comitetul de Urgență al Federaţiei Române de Fotbal a luat o hotărâre crucială azi, care aduce o schimbare semnificativă pentru FC Bihor Oradea în sezonul viitor. Echipa noastră locală a fost repartizată în Seria a 8-a a Campionatului Național Liga a 3-a pentru sezonul 2023-2024, într-o decizie care contrastează cu componența din sezonul anterior.

FC Bihor Oradea – Din Seria a 10-a în Seria a 8-a

Într-un comunicat de presă emis astăzi, Federaţia Română de Fotbal a confirmat că echipa FC Bihor Oradea va lua parte în Seria a 8-a a Campionatului Național Liga a 3-a în noul sezon. Acest pas reprezintă o schimbare notabilă față de sezonul precedent, când echipa noastră a fost inclusă în Seria a 10-a.

Această modificare aduce noi perspective pentru FC Bihor Oradea, oferind oportunități diferite și provocări în competiția viitoare. Seria a 8-a va include, de asemenea, echipe importante, ceea ce va contribui la un nivel ridicat de competitivitate.

Un nou traseu în competiție

Componența noii serii oferă o privire asupra adversarilor cu care FC Bihor Oradea va concura în sezonul următor. Echipa noastră va împărți terenul cu formațiile: SSU Politehnica Timişoara, CSC Peciu Nou, CS Avântul Periam, ACS Progresul Pecica, CS Şoimii Lipova, CS Socodor, CS Crişul Chişineu-Criş, CS Gloria Lunca-Teuz Cermei și ACS ACB Ineu. Aceasta este o colecție diversă de echipe, ceea ce promite meciuri interesante și provocatoare.

Pregătirea în vederea noului sezon

În timpul pregătirilor pentru noul sezon, FC Bihor Oradea a avut șansa de a se măsura cu două dintre echipele care vor face parte din aceeași serie. Cu o victorie copleșitoare de 7-0 în fața echipei CS Socodor și o victorie îngustă de 1-0 împotriva Politehnicii Timișoara, echipa noastră demonstrează că este în formă și pregătită pentru provocările viitoare.

O nouă cale către succes

Schimbarea în componența seriei oferă FC Bihor Oradea o oportunitate unică de a-și demonstra calitățile și de a-și urma visul către succesul în Liga a 3-a. Cu o echipă puternică, susținere din partea suporterilor și determinare, suntem gata să înfruntăm noile provocări și să reprezentăm cu mândrie culorile noastre.

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

× Ai vreo întrebare?
%d blogeri au apreciat: