14.1 C
New York City
marți, mai 21, 2024

Buy now

spot_img

Paris Jackson calca pe urmele tatalui sau celebru. Si-a lansat prima melodie solo VEZI VIDEOCLIPUL

Paris Jackson, fiica faimosului Michael Jackson, calcă pe urmele tatălui său. Vedeta și-a lansat prima melodie solo și un videoclip pe măsură.

Piesa se numește “Let Down” și a reușit să adune în doar câteva ore sute de mii de vizualizări pe YouTube. Melodia e personală pentru Paris, ea fiind și cea care a scris versurile. Pentru primul său videoclip solo, Paris a adoptat un look inspirat din ținutele extravagante de acum câteva sute de ani. În imagini, tânără apare îmbrăcată într-o rochie albă cu crinolină într-o sală de bal, dar și într-o ținută neagră, ce ofera un contrast puternic.

Până recent, Paris a făcut parte dintr-o trupă în care cânta alături de fostul ei iubit. Primul său album solo va fi lansat pe data de 13 noiembrie. Tânără a avut de-a face toată viața cu atenția din partea media și publicului. După moartea lui Michael, Paris a trecut printr-o perioadă grea, în care a suferit de dependență și probleme psihice.

Paris Jackson in the press room for MTV Video Music Awards (VMAs) 2017 – Press Room, The Forum, Inglewood, CA August 27, 2017. Photo By: Priscilla Grant

Paris Jackson și-a pornit propria cariera la Hollywood de mică. Ea a apărut în mai multe seriale și filme, precum “Lundon’s Bridge and the Three Keys” și, la fel ca tatăl său, Michael Jackson, și-a folosit creativitatea și în industria muzicală.

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Optimized by Optimole
× Ai vreo întrebare?