12 C
Oradea
marți, octombrie 3, 2023

Panica

De 11 zile stau in casuca cu mandrutza langa mine. Nu am fost pregatit de aceasta simbioza sustinuta iar acum fortata de”Ordonanta militara,, Ce reactie voi avea peste alte 11 zile? Este o criza nemaintalnita de nimeni.

Degeaba voi suna la psiholog sau la duhovnic ca poate si el se confrunta cu aceeasi problema ! Stau in casa si deja vorbesc cu paianjenii, poate le zdranganesc plasuca sa vad ce reactie au! Da folosesc diminutive sa nu para asa de lunga perioada pe care o petrec in locuinta…Carantinuca”baam 

Autosechestru 

Acum 11 zile mi se parea ca e poanta proasta tot ceea ce se intampla. Hai sa fiu cetatean ascultator si sa nu sar calul ca oricum nu am cal. Sa nu ma panichez! Ca doar cunoscutii si prietenii considerau un moment de panica prezenta persoanei mele. Acum nu ma misc”stau acasa,, si in exact 11 zile o vad pe mandrutza de langa mine ca are mimica putin diferita cand da ochii cu mine. In curand,,Mandrutza”o sa instaureze ordonanta familiara adica se separa de mine ca sa nu ii provoc panica fizic. Poate o sa-mi declare razboi! Am plan de insurectie demilitarizata in locuinta. Vorbesc singur Kipling zicea undeva ca daca un copil vorbeste singur, e cert ca acel copil va fi inteligent.

Adult infantil

Am adoptat un plan de supravietuire, nu am facut cumparaturi fara rost, nu mi-am cumparat hartie igienica la promotie ca daca oricum nu mananc nu am nevoie de hartie. Eureca” cu putin ceai si fara consum fac pasi reali spre autovindecarea hemoroizilor, fara uz si fara iritare pot pleca in deplasare …adica cealalta camera. Nu mi-am facut provizii de faina, ulei si praf de copt astfel ca nu voi deschide brutarie sau patiserie si astfel fac economii de energie si de personal pentru ca nici logistica nu va reprezenta un impediment in livrarea produselor neproduse de patiseria fara materie prima. Franz Kafka-Znarf Kafka e aceiasi persoana de la dreapta la stanga, acelasi rezultat INDESCIFRABIL.

Start

Start lansat pentru viitor de 11 zile e,,Sambata”si astept ca maine sa fie duminica ziua Domnului sa merg in casa lui Doamne,Doamne sa multumesc mila si minunea ca azi am ajuns la el. Divinitatea poate sa inceapa sau sa termine viata poate sa ma indrume sa o induplec pe,,Mandrutza” ca nu sunt o panica reala ci un start de convietuire ordonata de o napasta

Liked it? Take a second to support chioricazambilica on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Articolul precedent
Articolul următor
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

× Ai vreo întrebare?
%d blogeri au apreciat: