Filarmonica Oradea aduce muzica clasică mai aproape de copii prin concerte interactive

0
173

Filarmonica de Stat Oradea pregătește o serie de concerte interactive dedicate copiilor din clasele 0-IV, în care Corul Filarmonicii Oradea și moderator-dirijorul Dalma Toadere vor fi în centrul atenției.

Vocea umană, unul dintre cele mai vechi și frumoase instrumente muzicale, va fi celebrată în cadrul acestor evenimente, unde copiii vor avea oportunitatea de a experimenta bucuria muzicii corale într-o manieră captivantă și interactivă.

Sub îndrumarea maestrului Dalma Toadere, un dirijor renumit în domeniul concertelor interactive, publicul va fi ghidat printr-o experiență muzicală plină de măiestrie și pasiune. Pe scenă, Corul Filarmonicii de Stat Oradea, alături de pianista Camelia Andone, va încânta auditoriul cu armoniile sale subtile și puternice.

Aceste concerte educative reprezintă o oportunitate unică pentru copiii din comunitatea locală de a se apropia de muzica clasică într-un mod accesibil și interactiv. Prin participarea la aceste evenimente, cei mici vor putea descoperi pagini celebre ale muzicii corale și vor consolida sentimentul de apartenență la acest ansamblu minunat.

Marți, 5 martie 2024, ora 9.00 și 11.00 (Limba Română)

Miercuri, 6 martie 2024, ora 9.00 și 11.00 (Limba Română)

Joi, 7 martie 2024, ora 9.00 și 11.00 (Limba Maghiară)

Sala de concerte „Enescu – Bartók”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.