2.8 C
Oradea
joi, februarie 22, 2024
AcasăEntertainmentMuzicăTânăra artistă din Oradea, Sonni, își începe ascensiunea în industria muzicală cu...

Tânăra artistă din Oradea, Sonni, își începe ascensiunea în industria muzicală cu piese de succes

Sonni impresionează publicul cu piesa sa „Dor de Tine” și colaborează cu nume recunoscute din industria muzicală românească

Oradea este recunoscută nu doar pentru peisajele sale pitorești și cultura bogată, ci și pentru talentele locale care ies în evidență în diverse domenii. În lumea muzicii, un nou nume începe să se facă remarcat: Sonni, o tânără talentată de doar 17 ani, care a lansat deja mai multe piese și colaborează cu nume recunoscute ale industriei muzicale românești.

@_sonnibodog | Instagram

Sonni, pe numele său real Suana Bodog, este o persoană sensibilă și puțin introvertită, dar scena muzicală este locul în care se simte ea însăși. Își dedică viața muzicii și consideră că este mediul în care poate exprima întreaga sa personalitate. Chiar dacă a petrecut o lungă perioadă în Kuwait alături de părinți, unde a învățat să scrie și să citească în limba engleză, pasiunea ei pentru muzică s-a dezvoltat încă din copilărie.

La vârsta de 6 ani, Sonni a început să cânte, iar la 13 ani a început să compună propriile melodii, atât muzica, cât și versurile. A fost îndrumată în această călătorie muzicală de către Maxx de la DJ Project, iar talentul ei a fost remarcat și apreciat de Adi Sînă, un nume important în industria muzicală românească.

Această colaborare a fost un moment de bucurie și entuziasm pentru Sonni, care a acceptat cu drag propunerea de a lucra la o piesă în limba română. Rezultatul acestei colaborări este piesa „Dor de Tine”, care a captat atenția publicului și a adus un suflu proaspăt în peisajul muzical local.

„Dor de Tine” este o piesă care combină sunete moderne și versuri emoționante, exprimând trăiri și sentimente profunde. Interpretarea sinceră și vocea distinctivă a Sonniei adaugă o notă specială acestei melodii, iar ascultătorii au fost imediat captivați de emoția pe care o transmite.

Cu fiecare nouă piesă lansată, Sonni continuă să-și dezvolte identitatea artistică și să cucerească inimile ascultătorilor din întreaga țară. În ciuda vârstei sale tinere, Sonni demonstrează maturitate și o înțelegere profundă a muzicii, reușind să creeze piese autentice și captivante.

Eforturile sale în domeniul muzical nu se opresc doar la compunere și interpretare. Sonni este activă și pe platformele de socializare, unde își împărtășește pasiunea pentru muzică cu fanii săi. Aici a fost contactată de Adi Sînă, o întâlnire care a deschis noi oportunități în cariera sa muzicală.

Ziarul nostru, dedicat promovării talentelor locale, își exprimă susținerea față de Sonni și îi urează mult succes în continuarea carierei sale. Suntem mândri să vedem cum tinerii artiști din Oradea reușesc să se facă remarcați în industria muzicală, aducând un suflu nou și inovator în scena muzicală românească.

Încheiem acest articol cu încântarea și așteptările ridicate de prestația viitoare a Sonniei și cu încrederea că talentul său va continua să strălucească și să cucerească inimile ascultătorilor. Sonni, tânăra artistă din Oradea, ne-a demonstrat că visele pot deveni realitate și că pasiunea și dedicarea sunt cheile succesului în industria muzicală.

Mă numesc SONNI și am 17 ani.Vin din Oradea și sunt elevă la Colegiul Național Mihai Eminescu.
Pot să va spun despre mine că sunt o persoană sensibilă,puțin introvertită,scena fiind locul în care mă simt eu însămi,așa că pot să spun că îmi văd viața acolo.Fiind plecată o lungă perioadă în Kuwait(6 ani)cu părinții mei,am învățat să scriu și să citesc în limba engelză,astfel că,pasiunea mea pentru muzică pe care am dezvoltat-o din copilărie mi-o trăiesc în această limbă.Am început să cânt de la vârsta de 6 ani și de la 13 ani îmi compun melodiile atât muzică,cât și text,îndrumată fiind de Maxx de la DJ project.Fiind activă pe rețele sociale,am fost contactată de Adi Sînă,fapt care m-a bucurat foarte mult .Mi-a propus o colaborare pentru o piesă în limba română,pe care am acceptat-o cu mult entuziasm și a ieșit o piesă super tare.Piesa se numește”Dor de Tine”.

Suana Bogog, alias Sonni

Sursă foto: Sonni Official Instagram

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

× Ai vreo întrebare?