Print seic si cersetor de dobanda

Barell de titei la -48$

Aceasta stire a taiat suflarea bursei din New York pe data de 24 aprilie 2020. Niciodata in istorie nu s-a pomenit asa ceva ca un barell de titei Light Louisana sa-l poti lua si sa ti se plateasca 48$ dolari SUA.Producatorul de titei prefera sa-ti plateasca decat sa opreasca productia de extractie a titeiului.

Brentul specific pietei europene cu provenienta Arabia Saudita si Rusia s-a vandut la 14$ si 92centi. Ce urmeaza e greu de anticipat toate rezervoarele sunt pline, economia utilizatoare de petrol este aproape oprita in totalitate.Toate tarile UE forteaza repornirea economiei chiar cu riscul unui al doilea val care poate fi fatal. Valoarea actiunilor la nivel global au scazut cu 38%

 

Iluzia bogatiei si turnurile ramase goale dupa criza

Catalizatorii luxului fara rost

Tarile arabe din Orientul mijlociu care si-au pus bazele bunului trai din exportul sustinut de petrol si gaze, din trilioanele obtinute si-au construit mega,giga orase cu insule artificiale replantare de desert, cu clinici pentru soimi si acvilele de companie cu care seicii,printii de lux isi petrec timpul la o vanatoare in desert. Unde va mai fi posibil ca in Dubai la unitate second hand de masini si cimitir de autoturisme sa gasesti branduri de 300k de euro ingropate pe jumatate in nisip. Automate care iti da in holul hotelului placuta de aur la Abu Dhabi partie artificiala de schiat in mijlocul desertului la Doha echipe de fotbal din Premier League sau Ligue 1. Contrastul il reprezinta turneul Campionatului Mondial de fotbal adjudecat cu spaga platita la corifeii FIFA stadioane contruite in desert de la zero cu muncitori platiti cu un dolar la ora si unde viata umana pierduta la constructie valora mai putin decat un fier beton de sustinere al acoperisului stadionului Al Jonoub.

Al Janoub Stadium

Indiile vestice si goana dupa bogatie

M-am bucurat ca se face valva pe spinarea virusului si totul parea un capitol din 1984 de Orwell poate un science-fiction cu strazi pustii cu viata noastra bazata pe iluziile pierdute ale lui Balzac transpuse intr-o economie de piata, bazata pe absorbtie de dobanda care sa fie mai mare de 10% in conditiile in care inflatia este 0.

Guma de mestecat vanduta de 5 ori cel putin de la criza economica din 1929-1933 cu viata bazata pe consum si pe risipa, pe megalomanie, puterea banului, subjugarea naturii si a mediului cu orice pret pentru ,,profit”

Toti conducatorii vorbesc de repornire de catalizare si iarasi vor sa ne bage pe gat alimentatie sanatoasa bazata pe E-uri, autoturisme electrice,solare,eoliene,excursii pe Marte si in centrul Pamantului si tinerete fara batranete si munti de cristale.

Tu vei decide exact ce vrei sa traiesti in familie cu otravirea continua si constanta a tot ceea ce te inconjoara cu alimente indulcite si conservate cu 22000 de otravuri create pentru a fi cumparatorului de sanatate transpusa in produsele de ultima generatie a industriei farmaceutice care este Nr1 pe plan mondial producator de profit.

Liked it? Take a second to support chioricazambilica on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

× Ai vreo întrebare?