24.3 C
New York City
joi, iunie 13, 2024

Buy now

spot_img

Noi credem in Allah

Lumea musulmana e tot mai ingrijorata de amploarea coronavirusului

Exista o dilema maxima intre inchiderea moscheelor refuzata de imami musulmani si rugaciunea sustinuta a populatiei catre Allah pentru ocrotirea de infectie. Exact acest aspect poate sa fie fatal prin adunarea unor multimi de oameni care va genera adevarate focare de infectie mai ales in locurile sfinte ale musulmanilor.

Agentia V4NA a publicat un discurs al unui imam care a propavaduit ca virusul este cauzat de homosexuali astfel incercandu-se cu aceasta explicatie extrema sa se provoace panica in randul populatiei.

State ca Arabia Saudita,Malaezia,Turcia si Egipt au inasprit zilele trecute conditiile de aparare si localizare a persoanelor si localitatilor unde s-a inregistrat covid. Regele Arabiei Saudite Salman bin Abdulaziz saptamana trecuta a hotarat restrictii de parasire a domiciliului la Riad. Totodata a ordonat inchiderea moscheelor de la Medina si Mecca(Moschea Mare cu piatra de la Kaba) ceea ce nu s-a intamplat niciodata pana acum.

Salman bin Abdulaziz -regele Arabiei Saudite
In Iordania si Kuweit cine incalca restrictia de parasire a domiciliului este obligat sa plateasca o amenda echivalenta de 2400 de euro si detentie in plus.

Credinta puternica in Allah manifestata printr-o prezenta masiva la djami poate genera infectie in masa intr-o societate unde divinitatea are putere mai mare decat respectarea regulilor de igiena

In Pakistan multi imami si lideri politici au refuzat inchiderea moscheelor chiar au indemnat la prezenta masiva pentru ca credinta in Allah sa invinga epidemia, cu toate ca imbratisarea si salutul cu mana fac parte a ritualui musulman.

In India 13.6% din populatie sunt musulmani. Este citat in fata justitiei inginerul de IT Mujeeb Muhamad in localitatea Bengaluru care a facut apel pe retelele de socializare sa iasa musulmanii in strada mana-n mana si sa stranute asa facand posibila o raspandire in masa a virusului. Explicatia este ca musulmanii nu vor fi contaminati pentru ca sunt ocrotiti de Allah si doar necredinciosii,,ghiaurii” se vor imbolnavi. El va raspunde in fata legii pentru raspandire de panica,frica si incalcarea restrictiilor de libera circulatie.

Mujeeb Mohammad -inginerul It-ist citat in fata legii pentru incitare

Cea mai mare incercare va fi convingerea credinciosilor musulmani sa stea acasa de Ramadan 23 aprilie 23 mai

Liked it? Take a second to support chioricazambilica on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Articolul precedent
Articolul următor

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Optimized by Optimole
× Ai vreo întrebare?