14.1 C
New York City
marți, mai 21, 2024

Buy now

spot_img

România, Campioană Mondială la Taekwon-do I.T.F.: performanță istorică la Campionatul Mondial din Finlanda

România poate adăuga o nouă pagină de glorie în istoria sportului. Doi sportivi orădeni din cadrul Clubului Sportiv Tae-Kyon Oradea au adus acasă titlul de Campioni Mondiali la Taekwon-do I.T.F. Cu un total de 12 medalii de aur, 18 de argint și 14 de bronz, România a cucerit locul întâi în clasamentul mondial.

Campionatul Mondial de Taekwon-do I.T.F., desfășurat în Tampere, Finlanda, a fost un eveniment de excepție, adunând peste 1200 de sportivi din 56 de țări de pe 6 continente. România a strălucit prin performanțele remarcabile ale sportivilor săi și a obținut cel mai valoros rezultat din istoria Taekwon-do I.T.F. din țara noastră, cu o tradiție de peste 30 de ani.

Cei doi sportivi care au scris istorie sunt Topai Cătălin Alexandru și Heveși Ana Cornelia, membri ai Clubului Sportiv Tae-Kyon Oradea și ai Lotului Național de Taekwon-do I.T.F. Aceștia au obținut rezultate remarcabile și istorice:

Heveși Ana Cornelia:

  • Locul I – Campioană Mondială la proba de spargeri forță echipe seniori feminin
  • Locul II – Vicecampioană Mondială la proba de tehnici speciale echipe seniori feminin
  • Locul III – La proba de spargeri forță individual seniori feminin

Topai Cătălin Alexandru:

  • Locul I – Campion Mondial la proba de tehnici speciale echipe seniori masculin

Acești sportivi de înaltă performanță au fost sprijiniți de Clubul Sportiv Tae-Kyon Oradea și Lotul Național de Taekwon-do I.T.F. și au demonstrat determinare și abilități remarcabile în timpul competiției.

Domnul Sas Alexandru, președintele Clubului Sportiv Tae-Kyon Oradea și Antrenor Emerit al Sportului, Instructor Internațional 5 DAN I.T.F., a exprimat bucuria și mândria față de aceste rezultate. De asemenea, a transmis mulțumiri sponsorului oficial, S.C. Pajurca Metal Grup S.R.L., și Federației Române de Taekwon-do I.T.F., precum și familiilor sportivilor pentru susținerea acordată.

Performanța istorică a acestor sportivi reprezintă un motiv de mândrie pentru România și confirmă valoarea și dedicarea acestora în lumea sportului. Felicitări pentru aceste realizări remarcabile și mult succes în continuare!

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Optimized by Optimole
× Ai vreo întrebare?