19 C
Oradea
joi, septembrie 28, 2023

Autoparnaie

Stau in fata geamului fara gratii, simt oarecum ca afara e primavara turata la maxim fara mine si fara voi.

De multe ori m-am jucat cu gandul ca: o arunc pe soacra de la etaj sa scap de represiunile sufletesti constante si sistematice pe care le aplica pentru a se satisface psihic. Ce s-ar intampla daca as deschide geamul si pur si simplu as arunca-o ca pe geam ca pe o racheta pirotehnica de anul nou? Da si! as cita martori care sa spuna ca venea de trei ori pe saptamana sa faca ,,circ medrano” de plictiseala,de parsivitate ori pur si simplu nu-i placea mecla mea cu ochelari. As ajunge la judecatorie si as declara: Da imi pare rau ca i-am curmat viata, a ramas sotia orfana dar a scapat asa si de mine . Totodata as scoate in evidenta ca sa imblanzesc juratii cat de multe bune a facut pentru societate: era camera de securitate a strazii, se manifesta violent fata de proprietarii patrupezilor pentru ca acestia nu adunau batoanele de cacao dupa catei. Le atragea atentia lucratorilor de la salubrizare sa adune tot ca aici nu e groapa de gunoi. Arunca cu lighiane cu apa dupa Nelutu cand acesta isi ambala motocobra sub geamul ei. 

Deficiente

A venit vremea sa spunem lucrurilor pe nume: soacra era un fel de Cleopatra fara Romeo pentru ca l-a inmormantat mult prea repede. Sunt martori care confirma cand venea socru beat mama mare il ameninta ,,Las ca te rezolv eu” deci ea e psihopata care nemaiavand victima m-a luat in vizor si inca din anii premergatori nuntii zicea ca sunt terchea-berchea, derbedeu pentru ca aveam parul lung, huligan ca umblam la meci, alcoolist pentru ca niciodata nu mi-a fost sete dupa ce am constientizat ca,,Ea va fi parte a familiei mele”si drogat ca la un moment dat am avut 3 servicii ca sa fac un ban in plus sa scap de mama scorpie si de multe ori de oboseala veneam pe trei carari acasa. Cu acest arsenal de calitati cu care m-a inzestrat la un moment dat numai stiam ce sunt barbat sau femeie sau de atunci mamitica” avea trangenderisme in cap de a ma transforma intr-un animal ….Catir biped cu 33 de cromosome care va trage pana rupem biciul pe cocoasa lui deasupra cozii.

Ultimul cuvant

eu sunt capul,femeia GATUL

Onorata instanta recunosc si imi asum responsabilitatea pentru tentativa de omor. Soacra a aterizat pe un fel de artar a ramas in viata cu ceva luxatii doar o crenguta i-a perforat corzile vocale de aceea probabil ea o sa ramana cu deficienta…numai poate vorbi !eu sunt CHIORICA si daca imi spune ceva sau intorc spatele sau nu vad ce zice. Aproape happy end intr-o nebunie de aproape 18 ani dar sa stiti ca ea a castigat pentru ca ne mai fiind loc pentru noi doi eu si soacra in arcul danubiano-pontic mi-am gasit de munca la 2992 km ca mana satanei sa nu ma seduca.

Gandul meu se indreapta in acest moment spre previzualizarea din trecut a unui eveniment care nu s-a intamplat niciodata

Morala 

Daca cunosteti persoana sau intamplare asemanatoare e doar o simpla intamplare sau coincidenta.

Liked it? Take a second to support chioricazambilica on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Articolul precedent
Articolul următor
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

× Ai vreo întrebare?
%d blogeri au apreciat: