Școala de Vară de la Săcuieni – O oportunitate muzicală pentru copii pasionați

0
121

Cursuri gratuite pentru copii – instrumente de suflat

Centrul de Cultură al Județului Bihor, prin Școala de Arte Francisc Hubic, în colaborare cu Consiliul Județean Bihor, organizează în perioada 3-31 iulie 2023, Școala de Vară de la Săcuieni. Această inițiativă își propune să ofere copiilor cu vârsta peste 12 ani oportunitatea de a învăța să cânte la instrumente de suflat. Cursurile se vor desfășura la Teatrul Orășenesc „Szabó Ódzsa” din Săcuieni, în zilele de miercuri, între orele 10:00 și 16:00, și joi, între orele 10:00 și 15:00.

Un aspect deosebit al acestei școli de vară este faptul că participarea este gratuită, oferind astfel tuturor copiilor pasionați de muzică și artă o oportunitate valoroasă de a se dezvolta în domeniul instrumentelor de suflat. Coordonatorul proiectului este profesorul Dee Róbert Lőrinc, un specialist cu experiență în predarea acestor instrumente.

În cadrul Școlii de Vară de la Săcuieni, copiii vor avea șansa să se familiarizeze și să învețe să cânte la o varietate de instrumente de suflat, printre care se numără flautul, clarinetul, saxofonul, trompeta, cornul francez, althornul, tenorhornul și tuba. Această diversitate de instrumente oferă posibilitatea de a explora diferite tehnici și stiluri muzicale, permitându-le copiilor să-și dezvolte abilitățile și creativitatea într-un mediu artistic stimulant.

Școala de Vară de la Săcuieni nu este doar o oportunitate de a învăța să cânte la instrumente de suflat, ci și un cadru propice pentru exprimarea artistică și dezvoltarea personală. Prin intermediul muzicii, copiii vor avea ocazia de a-și manifesta emoțiile și de a se conecta cu propria lor sensibilitate artistică. De asemenea, această experiență le va dezvolta abilitățile de comunicare și colaborare în cadrul unui grup muzical, ajutându-i să-și formeze relații sociale și să-și consolideze încrederea în ei înșiși.

Școala de Vară de la Săcuieni se adresează celor care iubesc muzica și doresc să își dezvolte talentul într-un mediu profesionist și prietenos. Participarea la acest program oferă copiilor o experiență muzicală deosebită, într-un cadru cultural stimulant. Prin intermediul cursurilor și activităților propuse, copiii vor avea ocazia de a se îmbogăți din punct de vedere artistic și de a-și descoperi potențialul muzical.

Pentru înscrieri și informații suplimentare, cei interesați pot contacta Centrul de Cultură al Județului Bihor sau Școala de Arte Francisc Hubic. Nu ratați ocazia de a vă înscrie copiii în această școală de vară și de a le oferi o experiență muzicală de neuitat în frumoasa localitate Săcuieni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.