15.8 C
New York City
duminică, mai 19, 2024

Buy now

spot_img

CS Crișul Oradea și CSM Oradea: un parteneriat pentru dezvoltarea polo-ului orădean

Două dintre cele mai respectate cluburi de polo din Oradea, CS Crișul Oradea și CSM Oradea, au semnat un protocol de colaborare menit să consolideze și să dezvolte polo-ul în comunitatea locală. Acest parteneriat reflectă angajamentul ambelor părți de a promova sportul și de a crea o platformă pentru dezvoltarea tinerilor sportivi.

Protocolul impune o abordare comună pentru implementarea unei politici de marketing eficiente și gestionarea eficientă a resurselor umane și materiale. Scopul principal este de a obține rezultate remarcabile la nivel național și internațional, în conformitate cu regulamentele Federației Române de Polo și regulamentele interne ale celor două cluburi.

Acest parteneriat benefic are un impact semnificativ asupra comunității orădene, începând cu copiii din centrul de inițiere CSM Oradea și din centrul de selecție al C.S. Crișul Oradea. Dezvoltarea continuă cu echipele de juniori și junioare, apoi cu echipa de performanță seniori și senioare CSU Oradea, echipa de seniori (Liga 2) C.S. Crișul, echipa de seniori de înaltă performanță CSM Oradea, și nu în ultimul rând pentru suporterii și consumatorii de polo orădeni.

„Acest protocol pe care știm că foarte mulți orădeni l-au așteptat este un punct de plecare ale unei ideologii comune, de a construi împreună sportul orădean. Unitatea mereu a reprezentat o forță, o calitate și o perspectivă de viitor, iar de acest lucru este nevoie în sport. În sport nu construim ziduri, ci oportunități, pentru a crea o moștenire, un exemplu pentru multe generații și nicidecum o datorie. Tocmai din acest motiv am hotărât împreună cu domnul director Sere, în interesul sportului și al sportivilor practicanți de polo, să ne unim forțele, interesul fiind unul comun, acela de a crește și promova poloiștii bihoreni.” – PETŐ Dalma Csilla, director C.S. Crișul Oradea.

„CSM Oradea a militat întotdeauna pentru promovarea valorilor sportive și s-a preocupat de dezvoltarea corectă a copiilor comunității. Parteneriatul între CS Crișul Oradea și CSM Oradea este menit să ofere plus valoare jocului de polo la nivel național. Această disciplină sportivă are o bogată tradiție în Oradea. Ne preocupă prezentul, dar și viitorul. Performanța sportivă s-a ridicat la nivel înalt de-a lungul anilor atât la nivel juvenil, cât și la seniori, jocul de polo fiind unul dintre domeniile cu care orice orădean se poate mândri. Deloc surprinzător dat fiind trecutul strălucit, în acest moment există o puternică emulație în jurul poloului în municipiul Oradea. Beneficiem de un număr remarcabil de copii care practică acest joc și intenționăm să conturăm o echipă puternică la nivelul categoriilor de juniori mari, aceștia fiind aproape să facă pasul către seniori.” – Șerban SERE, director CSM Oradea.

Acest parteneriat reprezintă o mișcare pozitivă pentru dezvoltarea sportului și promovarea valorilor sportive în Oradea, și pentru crearea unui mediu favorabil pentru dezvoltarea tinerilor talenți în polo.

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Optimized by Optimole
× Ai vreo întrebare?