22.2 C
New York City
miercuri, mai 22, 2024

Buy now

spot_img

Prima ediție a Campionatului Județean de Kempo aduce succes cluburilor din Oradea

Clubul Sportiv Crișul Oradea domină competiția, obținând locul I în clasamentul general

Sâmbătă, sub cupola din Era Shopping Parc Oradea, pasionații de kempo au avut parte de o competiție spectaculoasă, în cadrul primei ediții a Campionatului Județean de Kempo din Bihor. Evenimentul a reunit 52 de sportivi talentați, reprezentând cluburile Crișul Oradea, King Do-Lions Oradea, Lupaș Power Gym Beiuș și Focus Oradea. Competiția s-a desfășurat în categorii de vârstă și greutate, fiind dedicată copiilor și juniorilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 16 ani.

Deschiderea oficială a competiției a fost marcată de prezența distinșilor invitați, printre care se numără doamna director al Clubului Sportiv Crișul Oradea, Pető Dalma Csilla, președintele Asociației Județene de Fotbal Bihor, dl. Bitea Radu, și gazda evenimentului, dl. Tulkos Romeo, președintele Asociației Județene de Kempo Bihor.

Clubul Sportiv Crișul Oradea s-a remarcat prin rezultatele remarcabile, obținând locul I în clasamentul general al competiției. Echipa a reușit să ocupe 9 locuri I, 10 locuri II și 3 locuri III, demonstrând talentul și pregătirea de excepție a sportivilor săi. Clubul King Do-Lions Oradea a ocupat locul secund în clasament, cu 7 locuri I, 8 locuri II și 2 locuri III. Locurile III au fost împărțite între cluburile Focus Oradea (4 locuri I, 2 locuri II și 1 loc III) și Lupaș Power Gym Beiuș (3 locuri I, 2 locuri II și 1 loc III).

Cluburile Crișul Oradea și King Do-Lions Oradea se bucură de popularitate în rândul practicanților de kempo, având câte trei grupe de kempo și antrenori dedicați, precum Tulkos Romeo, Magyar Zsolt și Cotuț Denisa. Clubul Focus Oradea este coordonat de instructorul Roșu Marius, iar Lupaș Power Gym Beiuș are ca antrenor pe Sferle David.

Tulkos Romeo, președintele Asociației Județene de Kempo Bihor, și-a exprimat bucuria față de succesul campionatului și importanța acestei competiții pentru sportul local. „Mă bucur nespus că a fost o competiție de succes, cu o atmosferă familiară. Campionatul județean a avut și o însemnătate istorică, fiind primul de acest gen din țară. Aș dori să mulțumesc cluburilor participante, sportivilor, arbitrilor, președintelui Federației Române de Kempo, dl Amatto Zaharia, partenerului principal, Clubul Sportiv Crișul Oradea, dar și părinților și sponsorilor Faist Mekatronic SRL, Digital Solutions SRL și Era Shopping Parc”, a declarat Tulkos Romeo.

El a subliniat, de asemenea, că numărul practicanților de kempo în județul Bihor crește constant, demonstrând interesul și popularitatea acestui sport. Asociația Județeană de Kempo Bihor continuă să se extindă și să promoveze valorile kempo-ului, iar participarea tot mai mare a cluburilor și sportivilor este un semn al succesului și validării eforturilor depuse.

Campionatul Județean de Kempo a fost un succes total, reușind să ofere o platformă de competiție și dezvoltare pentru tinerii practicanți de kempo din Bihor. Astfel de evenimente sportive contribuie la promovarea sportului în rândul tinerilor și la consolidarea comunității kempo din regiune. Felicitări echipei Crișul Oradea pentru performanțele remarcabile și tuturor sportivilor implicați pentru dedicarea și pasiunea lor pentru kempo.

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Optimized by Optimole
× Ai vreo întrebare?