23.8 C
New York City
joi, iunie 13, 2024

Buy now

spot_img

Victorie zdrobitoare a lui FC Bihor în Cupa României: 3-0 împotriva Lotus Băile Felix!

FC Bihor a demonstrat clar superioritatea sa în prima partidă oficială a sezonului, în Cupa României. Echipa locală a învins fără emoții pe terenul echipei Lotus Băile Felix cu un scor zdrobitor de 3-0.

Un joc controlat de la început până la sfârșit

Într-un duel desfășurat pe Stadionul Comunal din Sânmartin, FC Bihor și-a impus autoritatea pe teren, dominând partida în totalitate. Încă din prima repriză, echipa orădeană a pus stăpânire pe joc și a reușit să deschidă scorul în minutul 42. Chitaş a trimis o pasă precisă în careul mare lui Sorian, care a preluat mingea și a învins portarul advers cu un șut precis.

Continuarea dominării și în a doua jumătate

În repriza a doua, FC Bihor și-a păstrat ritmul și a continuat să domine terenul. Bactăr a reușit să majoreze scorul la 2-0 în minutul 60, cu un șut de la mare distanță care a prins nepregătit portarul echipei Lotus.

Golul al treilea a venit în prelungiri, în minutul 90+2, când Florin Chitaş a profitat de o respingere a portarului după un șut-centrare al lui Călin Jurj și a înscris din 6 metri.

Declarația antrenorului și detalii tehnice

La finalul partidei, antrenorul principal al FC Bihor, Florin Farcaş, a declarat: „A fost un joc la discreția noastră, dominat clar de noi, din minutul 1 până în minutul 90. Băieții au arătat o dorință și o plăcere de joc, iar rezultatul a fost pe măsura evoluțiilor lor din teren.”

Foto Călin Ceaușu

Rezultatul final a fost de 3-0 în favoarea FC Bihor, cu golurile marcate de Alexandru Sorian în minutul 42, Sergiu Bactăr în minutul 60 și Florin Chitaş în minutul 90+2.

Imagine: Sergiu Manuel Valea, preluare grup Facebook FC Bihor

Sustinerea inimoasă a Galeriei Orădene

Partida a fost urmărită de o galerie înfocată a formației orădene, care și-a susținut favoriții pe tot parcursul jocului, contribuind la atmosfera incitantă din tribune.

Următoarea provocare pentru FC Bihor va fi un meci amical, programat pentru sâmbătă, 12 august, de la ora 11:30, împotriva echipei Phoenix Buziaș în deplasare.

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Optimized by Optimole
× Ai vreo întrebare?