27.8 C
Oradea
marți, septembrie 26, 2023

12

A 12-a zi de izolare. Am crezut ca in 2 sapatamani se termina, cel tarziu de 1aprilie sa bag vreo 3 morcovi in 4 tevi de esapamente ale vecinilor cu bolizi care intoxica strada. Am ramas fara morcovi trebuie sa-mi atribui o adeverinta cu care sa ies la,,supermercat” ca sa-mi cumpar ceva morcovi pe care sa le-o imbacsesc in teava de tdi ca si anul trecut. A avut nevoie de tractare ca sa-si puna garsoniera in miscare vecinul. Ce bine ca au scazut emanarile de noxe, orasul respira s-a imbunatatit aerul pe valea Crisului de la Suncuius la Cheresig.

Fara picnic

Daca si TU stai inchis poate o sa te gandesti mai mult ca data viitoare cand iesi la iarba verde nu vei mai duce cu tine 8-10 flacoane de lichide pe care dupa ce le consumi le arunci in Cris sa arati ca esti european. Livrezi peturile prin Cris in Tisa si Dunare destinatia Marea Neagra. European de carton ondulat care e manipulat de niste interese bine definite de 30 de ani. European fara Europa, mama Merkel a pus deja interdictie pentru mana de lucru sezoniera romaneasca in agricultura pe anul in curs in pofida faptului ca multe zone din Germania sunt mai infectate decat zone din Romania. Angie Merkel stie exact cat o sa dureze circoteca asta. De 12 zile faci economii numai ai dureri la genunchi sau la spate doar fesele ti s-au muiat in fotoliul tabacit de kilogramele in plus pe care le-ai acumulat in lipsa miscarii. 

Plan de reorganizare

Ma gandesc intens…ca dupa carantina unde voi lucra din ce voi trai din ce o sa-mi platesc ratele si abonamentul de telefonie din ce sa-mi cumpar o pita sau un desinfectant daca tara nu are bani de 1 milion de masti pentru aceia care sunt supusi sa lupte cu aceasta epidemie in spitale,centre sanitare. Starea actuala pare sa fie sub control dar ce va fi peste o saptamana cand alimentele stocate in magazine vor disparea nemaifiind aprovizionate la flux continuu. Daca nu lucrez nu ai leafa, daca nu ai leafa nu poti cumpara daca nu poti cumpara nu mananci. Daca nu mananci te faci sanatos pierzand din greutatea acumulata de sedentarismul fortat. Nu poti alerga pe 50 de metri patrati nici pe 80 dar poti sa iti reimprospatezi cunostiintele de biochimie si biomecanica. Multi o sa fim in situatia de a fi obligati sa  invatam din nou sa faci o drumetie pe jos, sa urci la Ciuperca,sa mergi la Felix si sa faci 2 ture pe pista de atletism din padure!

Nebunia acum incepe pana acum a fost doar un simplu jogging pentru toti haterii si toti nihilistii.

Psihoza    

Este preludiul haosului cand nu o sa mai ai probleme de alimentatie si de biomecanica..https://stiridinoradea.ro/blog/2020/03/11/bancherul-si-panza-de-paianjen/ asta a fost in 11 martie deci la 16 zile distanta de cele scrise, pot sa afirm fara sa fiu lipsit de modestie cele scrise s-au adeverit cu varf si indesat chiar daca multi m-au acuzat ca vreau sa infirip samanta panicii intre oradeni.

Liked it? Take a second to support chioricazambilica on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Articolul precedent
Articolul următor
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

× Ai vreo întrebare?
%d blogeri au apreciat: