2.8 C
Oradea
joi, februarie 22, 2024

Distres

Distresul este stresul nerezolvat. Ditresul este factorul numarul 1 in lume pentru cancer, imunitate, pentru problemele cardio vasculare.Nu beneficiati de informatii in acest sens pentru ca acest subiect nu genereaza profit de nici un fel. Nu o sa devii consumator de medicamente daca nu vei fi prostit in fiecare 40 de minute la tv cu publicitatea unui nou produs care te: intinereste, iti albeste dintii sau proteza, iti igienizeaza gatul, laringele, iti scapa unghiile de ciuperci, te ajuta sa scapi de putoarea de sub subsuoara si daca stai toata ziua tolanit in fata monitorului. As putea sa continui fara sa gresesc cu dublarea enumerarii dar nu acesta este scopul.

Industria farmaceutica-profitul nr.1 in acest moment

Stresul este benefic pentru oricine pentru elev; sa-si scrie cu lux de amanunte darea de seama sau evaluarea nationala. Stresul e benefic pentru amant cand trebuie sa fure un sarut de la femeia asaltata. Stresul este benefic pentru femeie cand naste natural mai ales la ultima impingere a fatului. Tot ceea ce v-am enumerat este un stres finisat dar tot ceea ce se intampla intre soti, in familie parinti si copii in acele 12-14 ore pe care le petreceti acasa, la munca unde e un concurs continuu intre colegii care se urmaresc unii pe altii pentru post pentru posibilitatea de a avansa pe scara hierarhica a companiei in mediul privat sau stai la rand sa moara cei din fata ta ca la varsta pensionarii sa fi sef de birou, supervisor sau persoana de care cei din urma ta vor sa scape cat mai repede e presiune. 

Destresant

La inceput presiune, dupa o perioada presiunea devine apasatoare,insuportabila iar la final va genera o hipertensiune arteriala si cresterea pulsului. Acesti doi factori vor fi exponentiali la problemele cardiace, cardio-vasculare si cerebrale. Iata suntem ajunsi imediat intr-un cerc vicios pentru ca fara eliminarea ditresului imediat suntem intrati in categoria celor care apeleaza la medic. Medicul iti face o evaluare si iti prescrie medicamente pentru combaterea tensiunii sau de linistire a pulsului inimii.,,INIMA ESTE ORGANUL CARE SE ODIHNESTE CEL MAI PUTIN-de la a treia saptamana a fecundarii ovulului pana in ultima clipa a vietii. In momentul fecundatiei si in momentul mortii omul niciodata nu poate interveni, acest aspect e recunoscut chiar si de materialisti. Daca nu apelam la medic atunci fumam ca sa,, ma linisteasca,” consumam alcool pentru dizolvarea presiunii interioare la inceput putin dar prin mentinerea sustinute a distresului cantitatea creste pe neobservate. La sfarsit de saptamana mai fac abuz cu putina iarba canabioida sau in speranta ca voi fi zmeu in weekend la discoteca fac o combinatie de alcool, energizant, metamfetamina,,speed” si dupa o noapte de club mai ai nevoie de 48 de ore ca sa-ti revina tensiunea si pulsul la normal.

Imbratisare

Ne facem rau pe mana noastra fara medic si fara autotratamente avem nevoie de eliminarea distresului prin dialog prin acceptul ca persoana de langa mine e perechea mea si nu proprietatea mea sau sotul meu nu e doar robotul care iti asigura banii pe care ii toci saptamanal ci persoana care te ocroteste. Timpul redus pe care-l petrecem impreuna intre soti si cu copii nostri reduce statutul de familie la statut de dependenta si de vasalitate ce accentueaza relatiile psihice generand o stare negativa din care fiecare membru incearca sa se sustraga uitand ca o imbratisare sau un simplu sincer ,,cum esti”poate fi benefic

Liked it? Take a second to support chioricazambilica on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Articolul precedent
Articolul următor
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

× Ai vreo întrebare?