23.8 C
New York City
joi, iunie 13, 2024

Buy now

spot_img

Oradea ”strălucește” la Năvodari: aur obținut la Campionatul Național de Box

Tânăra pugilistă Scurt Claroisa de la Clubul Crișul Oradea demonstrează talent și determinare în drumul spre succes

Localitatea Năvodari a fost gazda evenimentului sportiv de excepție din perioada 4-10 septembrie, Campionatul Național de Box Feminin. Competiția a reunit cele mai promițătoare tinere talente ale boxului din categoriile de vârstă cadeți, juniori, tineret și seniori. În cadrul acestei competiții pline de emoție și adrenalină, o tânără sportivă a strălucit în lumina reflectoarelor – Scurt Clarisa de la Crișul Oradea, care a triumfat la categoria de juniori feminin 52 Kg.

Pregătită intens și cu determinare de către instructorul Soane Bogdan, Clarisa a arătat o maturitate și un talent remarcabile în ring. Această tânără campioană a trecut cu succes de toate etapele competiției și a ajuns în finala categoriei sale, unde și-a dovedit supremația într-un mod spectaculos.

Directorul Clubului Sportiv Crișul Oradea, Pető Dalma Csilla, a fost extrem de mândră de performanța lui Clarisa și a subliniat faptul că acest rezultat strălucitor ar putea deschide ușa către o convocare în echipa națională de box feminin. Cu o notă de mândrie în voce, Pető Dalma Csilla a declarat: „Munca, seriozitatea, devotamentul și perseverența de care a dat dovadă Clarisa pe tot parcursul pregătirii ei de către instructorul Soane Bogdan și-a spus cuvântul prin obținerea acestui rezultat.”

Trebuie menționat că nu este prima realizare notabilă a lui Clarisa în lumea boxului. Anul trecut, la Campionatul Național de cadeți, desfășurat tot la Năvodari, aceasta a obținut medalia de bronz în cadrul categoriei de 54 kg. Acest fapt subliniază progresul constant al sportivei și ambiția ei de a se perfecționa în acest sport extrem de competitiv.

În încheiere, Pető Dalma Csilla a dorit să își felicite atât sportiva, cât și instructorul acesteia, iar cuvintele ei de încurajare au fost: „Aș dori să felicit și pe această cale sportiva și instructorul ei și totodată să le urez mult succes în continuare.”

Scurt Clarisa de la Crișul Oradea a demonstrat că are toate calitățile necesare pentru a deveni o stea strălucitoare în lumea boxului, iar realizarea ei la Campionatul Național de la Năvodari este doar începutul unei cariere promițătoare. Cu ambiție, talent și susținerea echipei sale, Clarisa are toate șansele de a ajunge în vârful ierarhiei naționale și internaționale a boxului feminin.

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Optimized by Optimole
× Ai vreo întrebare?