22.2 C
New York City
miercuri, mai 22, 2024

Buy now

spot_img

Karateka orădeni de la Crișul obțin medalii la Campionatul European

Sportivii talentați pregătiți de antrenoarea Mezei Tünde aduc onoruri României în Belgia

Recent, s-a încheiat un moment de glorie pentru karateka orădeni, care au reprezentat cu succes România la Campionatul European de Karate Goju-ryu Liege, desfășurat în Belgia. Această competiție de prestigiu a adus medalii de aur pentru țară, iar printre eroii acestui succes s-au numărat trei sportivi legitimați la Clubul Sportiv Crișul Oradea, pregătiți de talentata antrenoare Mezei Tünde.

Boșca Patricia, o tânără sportivă cu un viitor promițător în karate, a făcut parte din echipa de kumite (14-15 ani), unde și-a adjudecat medalia de bronz. Cu o tehnică impecabilă și o determinare de invidiat, Patricia a demonstrat că munca asiduă și pasiunea pot aduce rezultate remarcabile.

Un alt karateka de la Crișul Oradea care a strălucit în competiție este Tiponuț Andrei. Acest tânăr sportiv s-a remarcat în competiția de kumite individual la categoria de vârstă 12-13 ani și la greutatea de -45 kg, unde a urcat pe treapta a treia a podiumului. Performanța sa impresionantă demonstrează dedicarea și abilitățile sale extraordinare în karate.

În echipa României, a fost prezentă și sportiva Uipalotai Alessia, care a oferit o evoluție notabilă pe tatami. Cu toate acestea, Alessia nu a reușit să obțină o medalie în această competiție dificilă. Cu toate acestea, experiența acumulată la Campionatul European va servi cu siguranță drept fundament pentru dezvoltarea sa ulterioară în karate.

Pető Dalma Csilla, directorul Clubului Sportiv Crișul Oradea, a declarat: „Aceste rezultate impresionante confirmă că secția de karate condusă de doamna antrenoare Mezei Tünde adăpostește sportivi de perspectivă. Munca lor susținută și pasiunea au dat roade sub forma medaliilor obținute la Campionatul European. Suntem convinși că această experiență va motiva sportivii să-și propună obiective și mai mari pentru viitoarele campionate. Felicit atât sportivii, cât și pe doamna antrenoare Mezei Tünde, pentru aceste rezultate remarcabile.”

Această performanță impresionantă a karateka orădeni demonstrează că talentul, muncă asiduă și determinarea pot duce la realizări de excepție pe plan internațional. Cu sprijinul continuu al comunității și al antrenorilor dedicați, sportivii din Crișul Oradea continuă să strălucească pe scena sportului mondial.

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Optimized by Optimole
× Ai vreo întrebare?