3 C
Oradea
joi, februarie 22, 2024
AcasăUncategorizedDescoperă orașul într-un mod unic cu Autobuzul Turistic Cabrio al OTL Oradea

Descoperă orașul într-un mod unic cu Autobuzul Turistic Cabrio al OTL Oradea

Autobuzul Turistic Cabrio OTL Oradea vă invită la plimbări de agrement în acest weekend

În perioada 7 – 9 iulie 2023, OTL Oradea vă invită să vă bucurați de plimbări de agrement cu Autobuzul Turistic Cabrio. Această atracție turistică oferă o experiență unică de explorare a orașului într-un mod confortabil și captivant.

Autobuzul Turistic Cabrio va efectua curse începând cu ora 12:00, la interval de o oră, până la ora 19:00, fiind disponibil pentru călătorii pe tot parcursul zilei. Vă rugăm să țineți cont că programul poate fi influențat de condițiile atmosferice neprielnice, cum ar fi aversele de ploaie, în cazul cărora cursele nu se vor efectua.

Plecarea se va face din Piața Unirii, în fața Bisericii cu Lună, iar traseul va include următoarele stații: Grădina Zoologică, Muzeul Țării Crișurilor, Muzeul Francmasoneriei, Sinagoga Ortodoxă, Parcul 1 Decembrie, Liceul E. Gojdu, Parcul I.C. Brătianu, Aquapark Nymphaea, Drumul Expres, Magazinul Crișul, Palatul Copiilor, Palatul Baroc, Șirul Canonicilor, Gara Centrală, Palatul Poștei, Palatul Justiției, Casa Darvas, Piața Regele Ferdinand, Primăria Oradea și Piața Unirii.

Biletele pentru plimbarea cu Autobuzul Turistic Cabrio pot fi achiziționate direct de la șofer, la urcarea în autobuz. Prețul unui bilet pentru adulți este de 10 lei, iar pentru copii de 5 lei. Așadar, vă puteți bucura de o experiență de neuitat la un preț accesibil.

Autobuzul Turistic Cabrio al OTL Oradea este o oportunitate perfectă de a explora orașul într-un mod relaxant și distractiv. Fie că sunteți rezidenți locali sau turiști în vizită, această plimbare scenică vă oferă o perspectivă nouă asupra frumuseților și atracțiilor pe care Oradea le oferă.

Nu ratați ocazia de a descoperi orașul într-un mod inedit și de a crea amintiri de neuitat alături de prieteni și familie. Vă așteptăm cu drag să vă alăturați plimbării cu Autobuzul Turistic Cabrio al OTL Oradea!

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

× Ai vreo întrebare?