15.8 C
New York City
duminică, mai 19, 2024

Buy now

spot_img

Descoperă terapiile naturale la primul Simpozion Internațional de Api-Fito-Aromaterapie din Cluj-Napoca

În perioada 16-18 Noiembrie 2023, Cluj-Napoca va găzdui Primul Simpozion Internațional de Api-Fito-Aromaterapie, un eveniment deosebit care aduce în prim-plan metodele milenare de terapie naturală și integrativă. Gazda acestei întâlniri cu tradiție va fi Cercul Militar, o locație prestigioasă situată în inima orașului, între simbolurile Clujului, Catedrala Mitropolitană și Teatrul și Opera Națională.

Simpozionul este rezultatul colaborării dintre Spitalul Clinic Militar de Urgență “Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca și Societatea Română de Apiterapie, Fitoterapie și Aromaterapie. Organizatorii își propun ca acest eveniment să devină o tradiție în Cluj-Napoca, un reper important pentru profesioniștii din domeniul sănătății și al terapiilor naturale.

Tema principală a Simpozionului din acest an este „Repere practice ale Api-Fito-Aromaterapiei în traumele psiho-fizice”. Traumele, fie ele psihologice sau fizice, sunt o realitate a vieții noastre, iar consecințele lor pot fi profunde și dificil de gestionat. Acest eveniment aduce în prim-plan metodele terapiei naturale ca resurse valoroase în abordarea și vindecarea acestor traume.

Apiterapia, Fitoterapia și Aromaterapia sunt metode cu o istorie lungă de utilizare în susținerea sănătății umane. Știința recunoaște acum valoarea și beneficiile acestor terapii tradiționale, și le integrează tot mai des în abordarea medicală modernă.

Participanții la simpozion vor avea oportunitatea unică de a învăța de la experți în domeniul Api-Fito-Aromaterapiei prin intermediul prelegerilor susținute. De asemenea, vor putea să descopere informații valoroase de la expozanții prezenți la eveniment, după a declarat orădeanul Ioan Liviu Borza, secretarul Societății Române de Api-Fito-Aromaterapie.

Primul Simpozion Internațional de Api-Fito-Aromaterapie reprezintă o punte între tradiție și modernitate, între știința contemporană și practicile milenare de vindecare. Acest eveniment aduce laolaltă profesioniști din domeniul medical, psihologi, psihoterapeuți, dar și pasionați de terapiile naturale, pentru a explora potențialul acestor metode în tratarea traumelor psiho-fizice.

Nu rata ocazia de a descoperi terapiile naturale la acest simpozion de excepție! Marchează în calendar datele de 16-18 Noiembrie 2023 și pregăteș-te să îți îmbogățești cunoștințele într-un mediu prietenos, interactiv și inspirațional.

Detalii eveniment:

  • Data: 16-18 Noiembrie 2023
  • Locație: Cercul Militar, Cluj-Napoca
  • Parteneri:
    • Spitalul Clinic Militar de Urgență “Dr. Constantin Papilian”, Cluj-Napoca
    • Societatea Română de Apiterapie, Fitoterapie și Aromaterapie

Alătură-te și descoperă terapiile naturale care îți pot îmbunătăți sănătatea și calitatea vieții. Un eveniment care marchează o nouă eră în terapia naturală!

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Optimized by Optimole
× Ai vreo întrebare?