22.2 C
New York City
miercuri, mai 22, 2024

Buy now

spot_img

Conferința „Optimizarea Sistemului de Parteneriate Școală – Familie – Societate” la Muzeul Țării Crișurilor Oradea

Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal, în colaborare cu Universitatea din Oradea prin Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic și Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” Bihor, cu sprijinul Consiliului Județean Bihor și al Primăriei Municipiului Oradea, organizează o conferință specială cu ocazia Zilei Educației. Evenimentul, intitulat „Optimizarea Sistemului de Parteneriate Școală – Familie – Societate. Dialog Transgenerațional,” va avea loc miercuri, 4 octombrie 2023, începând cu ora 13:00, în sala de conferințe a Muzeului Țării Crișurilor, situat pe Str. Armatei Române, nr. 1/A, din Oradea.

La această conferință vor susține discursuri personalități importante din domeniul educației și psihologiei, printre care se numără:

  • Prof. univ. dr. Florica Orțan, Director al Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic, Inspector Școlar pentru Educație Permanentă și Activități Extrașcolare.
  • Carmen Corina Dume, reprezentant al Inspectoratului Școlar Județean Bihor.
  • Prof. univ. dr. Emerit Marin Manolescu, din cadrul Departamentului pentru Formarea Profesorilor de la Universitatea București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației.
  • Lector univ. dr. Ovidiu Vaida, de la Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, Facultatea de Studii Europene.

De asemenea, Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” Bihor va fi reprezentată de Ancuța Florina Șchiop, Manager.

Evenimentul va fi moderat de Prof. univ. dr. Gabriel Moisa, Managerul Muzeului Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal.

Conferința are ca scop promovarea dialogului între diferitele părți implicate în procesul educațional – școli, familii și societate – în vederea optimizării acestui sistem esențial pentru dezvoltarea armonioasă a tinerilor. Subiectele de discuție vor aborda diverse aspecte legate de educație și colaborarea dintre aceste entități, având în vedere contextul social și cultural actual.

Intrarea la conferință este liberă, dar numărul de locuri este limitat la 150, așa că este recomandat să vă înregistrați în avans pentru a vă asigura un loc la acest eveniment relevant pentru comunitatea educațională din Oradea.

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Optimized by Optimole
× Ai vreo întrebare?