Seminar de comunicare cu Mihaela Tatu, dedicat bobocilor de la Litere

0
79

Săptămâna bobocilor de la Facultatea de Litere a Universității din Oradea se anunță a fi una plină de evenimente captivante, iar printre acestea se remarcă un seminar inedit, susținut de o personalitate cunoscută la nivel național, Mihaela Tatu. Evenimentul este dedicat tinerilor studenți filologi și face parte din seria manifestărilor consacrate împlinirii a 60 de ani de învățământ superior filologic la Oradea.

Comunicarea – O artă esențială

Seminariul programat pentru 5 octombrie 2023, ora 13:00, la Facultatea de Litere, în amfiteatru C023, aduce în atenția studenților filologi un prilej unic de a învăța secretele comunicării de la o expertă în domeniu, Mihaela Tatu. Cu o experiență de peste 30 de ani în radio și televiziune, Mihaela Tatu este o voce respectată în lumea media din România.

„Comunic, deci exist!”

Tema seminarului, intitulată sugestiv „Comunic, Deci Exist!”, subliniază importanța limbajului în comunicarea verbală, paraverbală și non-verbală. Tinerii studenți vor avea oportunitatea de a descoperi tehnici de comunicare cu impact la public și vor învăța să pună în valoare puterea cuvintelor și rostirii lor corecte, în funcție de context.

Decana Facultății de Litere, conf. univ. dr. Veronica Buciuman, subliniază relevanța evenimentului: „Seminarul acesta reprezintă o ocazie unică de a învăța de la un expert în domeniu și de a conștientiza rolul cuvintelor și a rostirii lor corecte, în funcție de context. Îi așteptăm, cu entuziasm, pe tinerii noștri studenți să participe la acest seminar și să își dezvolte astfel abilitățile de comunicare, într-un mediu prietenos, interactiv și inspirațional.”

O Invitație deschisă pentru tinerii filologi

Seminarul oferă tinerilor studenți șansa de a căpăta cunoștințe esențiale în domeniul comunicării, într-un cadru propice dezvoltării personale și profesionale. Este o oportunitate de a învăța de la cei mai buni și de a se conecta cu experiența și înțelepciunea unui specialist recunoscut în media românească.

Așadar, tinerii filologi sunt invitați să participe în număr cât mai mare la acest eveniment deosebit, care promite să le îmbogățească bagajul de cunoștințe și să le deschidă noi orizonturi în domeniul comunicării.

Pentru mai multe informații și detalii actualizate, puteți accesa site-ul facultății, unde veți găsi toate detaliile referitoare la seminarul cu Mihaela Tatu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.