Universitatea Oradea anunță disponibilitatea a 60 de locuri în noul cămin studențesc

0
163

Universitatea din Oradea continuă să ofere opțiuni de cazare pentru studenții săi, punând la dispoziție încă 60 de locuri în noul corp de cămin C4, în cadrul campusului central al instituției.

Odată cu începerea semestrului doi al anului universitar 2023-2024, universitatea a inaugurat o nouă aripă a căminului C4, oferind astfel încă 150 de locuri pentru studenți. Cu toate acestea, încă există 60 de locuri disponibile pentru cei care doresc să se mute în cămin.

Noul cămin dispune de camere spațioase cu trei paturi și baie proprie, la un tarif avantajos de 280 de lei pe lună pentru studenții admiși la forma de învățământ fără plată, respectiv 400 de lei pe lună pentru cei care plătesc taxe de școlarizare.

Studenții interesați de aceste locuri trebuie să contacteze Serviciul Social al Universității Oradea până cel mai târziu la data de 6 martie 2024.

„Este o oportunitate pe care o oferim studenților noștri și mă gândesc aici, în primul rând, la cei care stau cu chirie, în oraș”, a declarat rectorul Universității din Oradea, Prof. univ. dr. habil Constantin Bungău, la momentul deschiderii noilor capacități de cazare.

Această inițiativă vine în sprijinul studenților și demonstrează angajamentul universității de a asigura condiții optime de trai și învățare pentru comunitatea academică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.