Prețul gigacaloriei rămâne neschimbat

Ura!!!! Ne-am liniștit cu gigacaloria. Consiliul Local a votat ieri menținerea costului gigacaloriei la acelasi preț pentru acest sezon de încălzire. O victorie pentru administrația orădeană ca și pentru cetățean. În sfârșit, putem debloca bugetul pentru Ignat. Nu vom plăti mai mult pentru gigacalorie. Ăsta este un succes, după ce din vară ne bântuie coșmarul neputinței: ce drac fac la iarnă, dacă se triplează factura la termoficare, ca la energie? Să sară sticlele-n aer!!!

Nush ce ”mama lu proces verbal” tot face ”ciuma roșie” de tot bagă râcă-n populație!

Plăcuță suedeză! Puie MSD! Și să nu uităm că,… ptiu(!) Puie MSD…. plăcuță suedeză again!

Domle, numa invidioșii si ”ciuma roșie” nu pot pricepe sau ” nicicum nu vrea” că ăsta e un ”real succes”! N-ai cu cine, domne! N-ai cu cine, ”niște tărani”!

373 de lei gigacaloria! O nimica toată! Păi ”mucureștenii” plătesc mult mai mult, și nu strigă nimeni că nu primesc căldură! Ăia oameni înțelepți! Așa cum au fost și când au înțeles că degeaba au ”scârbele alea” imagini cu saci de voturi furate. E ”fake news”, DNA veghează! Ce bine că avem stat de drept! Pentru unii ”mumă”, pentru ceilalți ”ciumă”! Am zis!

Să sară paharele-n aer, cine nu-i cu noi e-un fraier!

Să ascultăm argumente, bazate pe calcule făcute de oameni cu școală, iar restul….plăcuță suedeză! E Black Friday la termie, și cui nu-i convine: să se mute la țară, peizanilor!

Iar despre impozite mărite, căci da – fără nu se poate – vorbim la anul! Nu ne stricați sărbătorile, plăcuță suedeză!

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Publicat

în

de către

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

× Ai vreo întrebare?