1.1 C
Oradea
vineri, ianuarie 27, 2023
AcasăAciduțuFast, but no furios

Fast, but no furios

Când esti persoană publică, până chiar și o banalitate de fapt cotidian te aduce in gura PRESEI. Așa că, no offense, mister president…. De Consiliu Județean.

Ilie Bolojan a rămas fără permis de conducere sâmbătă, pe 14 ianuarie, după ce a fost înregisrat de aparatul radar că circula cu peste 120 de km la oră pe DN 19 intre Carei și Satu Mare, acolo unde merge la o întâlnire cu omologii săi din Maramureș și Satu Mare.

Să ne înțelegem bine, nu e vorba de vreun record, pentru că și în toamna lui 2017, pe când era primar, Ilie Bolojan și-a pierdut permisul de conducere, dar atunci pentru doar puțin peste 170 de kilometri la oră. De unde se vede bine treaba că ”old habits die hard”, adică pe românește: lupul își schimbă părul, dar năravul ba!

Însă, n-am de ce să îl arunc în gura opiniei publice pe Ilie Bolojan, în fond un om atat de ocupat poate invoca lipsa permanentă de timp; de multe ori ziua are prea puține ore ca să le pierzi pe drum, iar în capitalism, pe care majoritatea și l-a dorit, ”time is money”, nu-i așa?

Iar ca circumstanță atenuantă, remarc faptul că spre deosebitre alți președinți de consilii județene, Bolojan n-a apelat la influența sa politică pentru a demite vreun șef de Poliție. Că, fie vorba între noi, ar fi putut! Omul a plătit 665 de lei în 24 de ore și și-a văzut mai departe de oile lui. Sau de drumurile lui!

Că a-pro-pos de drumuri, vine și concluzia și morala acestei pățanii: cine v-a pus, domnu” Bolojan, să faceți atâtea drumuri? Că dacă le-ați fi lăsat pline de hârtoape…n-ați mai fi putut goni așa. Și iată cum devine omul victima propriilor realizări. S-avem o zi simplă, dar faină! Și fără amenzi de radar!

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

× Ai vreo întrebare?
%d blogeri au apreciat: