Nume grele la ediția din acest an a Star Vivere Music Revolution și recitaluri ale invitaților de marcă

0
319

Facem ce facem și nu stăm ”pe curul nostru”, cum zice bihoreanul, noi orădenii! Nu ieșim prea des în față, dar și când o facem o facem bine.

Weekendul acesta, Oradea găzduiește un eveniment muzical de top pentru copii, un eveniment de amploare națională.

Festivalul Star Vivere Music Revolution a ajuns anul acesta la cea de a 6-a ediție, iar pentru cei care nu știu încă nimic despre el, spun doar că e o rampă de lansare pentru copii. Asta ăn condițiile în care vedem, auzim și simțim cu toții pe pielea și urechile noastre ce se întâmplă de vreo 20 de ani în show-biz-ul românesc.

Adică ce? Păi e un adevărat monopol al indistriei muzicale, în care 2-3 case de discuri în cârdășie cu vreo 2-3 radiouri și tot atâtea televiziuni formează gustul îndoielnic al publicului și taie orice speranță și posoibilitate de afirmare a talentelor adevărate. Dar nu despre asta vreau să vorbesc.

Festivalul muzical de la Oradea e o excepție din toate punctele de vedere, dovadă e și faptul ca o distinsă doamnă, Crina Mardare- vocal coach-ul de la X Factor Romania a ales pentru a doua oară să facă pate din juriu, știut fiind faptul că în general refuză astfel de invitații.

O altă excepție este aceea că membrii clubului orădean Vivere nu participă. E de bun simț, spune Valeria Mișcuția, sufletul acestui festival, ca să nu existe suspiciuni de favorizare.

Festivalul a ajuns anul acesta la ediția a 6-a, iar anul acesta mai înregistreaza o excepție: nu se mai ține la Teatrul Regina Maria ci la Sala Ambasador. Tot investițiile masive ale administrației sunt de vină, pentru că se fac lucrări atât la scenă cât și la exteriorul clădirii.

Vestea bună este că vom avea 3 invitați de marcă: celebra voce a muzicii pop românești Monica Anghel, Cezar Ouatu care nu mai are nevoie de nici o prezentare șiAlin Pascal.

Compoziția juriului

Președintele juriului este compozitorul Mihai Alexandru

Special quest starMonica Anghel

Crina Mardare, Alin Pascal, Cezar Ouatu și Doina Bentu-organitorul festivalurilor Ursulețul de aur și Delfinul de Aur.

Domnul Dan Manoliu de la TVR-celebru realizator de emisuni și producătorul Cerbului de Aur.

Anul acesta vor fi 86 de concurenți iar festivalul are loc sâmbătă de la ora 14, până seara la ora 21.

Gala Laureaților va avea loc duminică, tot de la ora 14 până în jurul orei 17.30, gală în care vor susține recitaluri cei trei invitați de marcă: Monica Anghel, Cezar Ouatu și Alin Pascal.

Valeria Mișcuția este din București, dar la fel ca mulți alți oameni care activează în artă, muzică și sport, foarte dragi nouă, s-a împământenit pe malurile Crișului Repede și bine a făcut. De 19 ani se ocupă de clubul Vivere din Oradea și a dat ă șansă viselor multor copii.

Detalii în interviul cald acordat emisiunii ”Made in Oradea” de la Radio Transilvania:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.