FC Bihor înregistrează primul meci egal în campania de pregătire, meci amical cu Viitorul Cluj

0
69

Formația FC Bihor a obținut primul rezultat de egalitate într-un joc amical, în timpul perioadei de pregătire din această vară. Întâlnirea cu Viitorul Cluj s-a desfășurat la Jucu, iar partida s-a încheiat cu scorul de 1-1. Loren Ioviță a deschis scorul pentru orădeni în minutul 43, dar gazdele au reușit să egaleze în a doua repriză, dintr-o lovitură liberă.

Sâmbătă, fotbaliștii de la FC Bihor au evoluat într-un joc amical cu echipa Viitorul Cluj, înregistrând astfel primul rezultat de egalitate din această vară în perioada pregătirilor. Partida s-a desfășurat la Jucu, în compania unei echipe de Liga a III-a, Viitorul Cluj. Scorul final a fost de 1-1, iar la pauză elevii antrenorului Florin Farcaș conduceau cu 1-0.

După ce în meciul amical precedent cu Socodor, „roș-albaștrii” au marcat cu ușurință, de data aceasta, deși și-au creat numeroase ocazii, nu au reușit să înscrie decât un gol.

În minutul 43, FC Bihor a deschis scorul prin Loren Ioviță, care a înscris din șase metri după o centrare de pe dreapta a lui Tiberiu Serediuc. Astfel, la pauză, echipa din Oradea a condus cu 1-0.

În repriza a doua, antrenorul Florin Farcaș a trimis pe teren o echipă complet diferită, așa cum a procedat și în meciurile amicale anterioare. Deși orădenii au avut numeroase ocazii de a marca, gazdele au fost cele care au reușit să egaleze în minutul 55, prin Fărăgău, cu un șut direct din lovitură liberă de la 22 de metri, la vinclu.

Tehnicianul Florin Farcaș a declarat că a fost un joc bun, cu intensitate ridicată și angajament foarte mare din partea jucătorilor. Deși echipa sa și-a creat multe ocazii, lipsa de inspirație i-a împiedicat să înscrie mai multe goluri. Totuși, a evidențiat efortul și atitudinea băieților și a subliniat că este într-o perioadă de acumulări, iar oboseala se resimte ușor.

Meciul amical dintre Viitorul Cluj și FC Bihor s-a încheiat cu scorul de 1-1 (0-1), iar golurile au fost marcate de Fărăgău pentru gazde și Loren Ioviță pentru FC Bihor.

Următorul meci al „roș-albaștrilor” va avea loc pe teren propriu, la Stadionul Iuliu Bodola, cu echipa CSC Dumbrăvița din Liga a II-a. Partida este programată vineri, 28 iulie, începând cu ora 11.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.