2.8 C
Oradea
joi, februarie 22, 2024
AcasăGaudeamusUniversitatea din Oradea - Atrage interes crescut în perioada de admitere 2023

Universitatea din Oradea – Atrage interes crescut în perioada de admitere 2023

Universitatea din Oradea se bucură de o creștere semnificativă a interesului tinerilor absolvenți pentru admiterea la studiile de licență și masterat. Potrivit Biroului Admitere 365, numărul de dosare înregistrate a depășit așteptările, înregistrând o creștere față de anul trecut. Acest interes ridicat vine pe fondul facilităților și oportunităților oferite de universitate, care acordă o importanță deosebită candidaților români din alte țări, absolvenților din mediul rural și celor de etnie romă. În acest articol, vom explora motivele din spatele creșterii interesului pentru Universitatea din Oradea și vom oferi informații despre procesul de admitere.

Interes crescut pentru Universitatea din Oradea

Universitatea din Oradea a înregistrat o cerere semnificativă pentru admiterea la studiile de licență, cu aproape 3000 de dosare înregistrate până în prezent. În plus, la nivelul programelor de master, 341 de candidați s-au înscris pentru a urma studii la prestigioasa universitate. Aceste cifre impresionante demonstrează că instituția de învățământ superior atrage tot mai mulți tineri dornici să își dezvolte cunoștințele și să se specializeze în domeniile lor preferate.

Facilități atrăgătoare pentru viitorii studenți:

Unul dintre factorii care contribuie la interesul crescut pentru Universitatea din Oradea este oferta de facilități și oportunități oferite candidaților. Printre acestea se numără reducerea de 50% a taxei de înscriere pentru cei care doresc să se înscrie la o a doua specializare. De asemenea, procesul de înscriere poate fi realizat online, ușurând astfel procedura pentru candidații interesați. Universitatea din Oradea demonstrează un angajament clar de a atrage candidați din diverse categorii sociale și etnice, oferind locuri dedicate pentru absolvenții din mediul rural, romi și români din alte țări.

Probele de admitere:

Universitatea din Oradea desfășoară în această perioadă probele eliminatorii pentru admiterea la Facultatea de Arte, specializările Muzică și Arte Vizuale. Candidații care doresc să urmeze cursurile de arhitectură pot trimite portofoliile lor de lucrări online până pe 20 iulie 2023. Proba practică de desen, liber și tehnic, va avea loc a doua zi.

De asemenea, Facultatea de Medicină și Farmacie organizează probele de admitere pe durata a două zile. În 25 iulie 2023 va avea loc proba de concurs pentru programele de studii: Medicină, Farmacie și Medicină în limba engleză – testul eliminatoriu de limba engleză. La 26 iulie 2023, candidații vor susține proba admiterii pentru programele de studii: Medicină Dentară, Asistență Medicală Generală, Balneofiziokinetoterapie și Recuperare, Nutriție și Dietetică, Radiologie, Imagistică, Tehnică Dentară și Medicină în limba engleză – interviu.

Universitatea din Oradea a atras un interes remarcabil în perioada de admitere din 2023, cu un număr în creștere de candidați înregistrați pentru studiile de licență și masterat.

Facilitățile atractive, procesul de înscriere online și deschiderea către candidați din diverse medii sociale și etnice sunt doar câteva dintre motivele care fac din Universitatea din Oradea o alegere populară pentru viitorii studenți. Cu eforturile și angajamentul său în continuă dezvoltare, universitatea se pregătește să primească o generație de studenți entuziaști și dornici să își construiască un viitor de succes.

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

× Ai vreo întrebare?