15.8 C
New York City
duminică, mai 19, 2024

Buy now

spot_img

Cetatea în Culori: o experiență educațională la Muzeul Țării Crișurilor Oradea

Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal, în colaborare cu Consiliul Județean Bihor și Primăria Municipiului Oradea, anunță organizarea unei captivante activități de educație muzeală intitulată „Cetatea în Culori”. Evenimentul este dedicat elevilor din învățământul primar și promite o incursiune inedită în istoria locală și artistică a Cetății Oradea.

Detalii despre activitate

Această experiență educațională oferă elevilor șansa de a descoperi frumusețea și importanța Cetății Oradea prin intermediul unui program complex, care include o vizită ghidată în Palatul Princiar și o activitate de creație plastică. Această inițiativă are ca scop nu doar îmbogățirea cunoștințelor istorice, ci și stimularea creativității și a aprecierii artei.

Detalii despre program

Locul desfășurării activității este Muzeul Orașului Oradea, situat în Piața Emanuil Gojdu nr. 39-41. Evenimentul se va desfășura în perioada 21 – 24 noiembrie 2023, de la marți până vineri, în intervalul orar 10.00-11.00 și 11.00-12.00.

Cum puteți participa

Pentru a beneficia de această experiență captivantă, participanții trebuie să se programeze în avans la numărul de telefon 0771.741.331. Taxa de participare este de 10 lei/elev, iar locurile sunt limitate.

Coordonatori și ghizi

Activitățile vor fi coordonate și susținute de către Diana Iancu, muzeograf cu experiență în domeniul cultural și educațional.

Oportunitatea de a îmbina educația cu creativitatea

„Cetatea în Culori” oferă elevilor nu doar o călătorie în trecutul bogat al Cetății Oradea, ci și oportunitatea de a-și exprima creativitatea prin activități plastice. Această inițiativă vine în întâmpinarea dorinței de cunoaștere a tinerilor, oferindu-le o perspectivă interactivă asupra istoriei locale.

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Optimized by Optimole
× Ai vreo întrebare?