Elada la Oradea

0
104

Grecia e renumită astăzi pentru turism, în antichitate dădea tonul în cultură și civilizație. Muzica și dansul au rămas fascinante pentru multă lume, așa că iată o oportunitate:

Curs de dansuri grecești la Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal

Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal, în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea și Asociația „Prietenii Muzeului Țării Crișurilor”, organizează în perioada 31 mai – 27 septembrie 2023 un curs de dansuri grecești. Acest curs promovează diversitatea etnică și patrimoniul imaterial bihorean, având în vedere contribuția semnificativă pe care comunitatea greacă a avut-o în regiune.

Cursul va avea loc săptămânal, în fiecare zi de miercuri, începând cu ora 16:30, în Sala de pedagogie muzeală a Muzeului Țării Crișurilor, prima întâlnire fiind programată pentru data de 31 mai 2023. Această oportunitate fascinantă este deschisă pentru toți cei pasionați de dans și tradițiile Greciei. Cursul este structurat pe module de câte 4 luni și propune un voiaj captivant prin ritmurile și tradițiile pline de farmec ale Greciei, de la dansul antic la cel urban. Primul modul este dedicat atât celor cu experiență în dans, cât și celor fără experiență, care doresc să-și descopere pasiunea pentru dans.

Activitățile vor fi organizate și susținute de către Bogdan Anagnastopol, muzeograf la Secția Relații Publice și Expoziții și instructor atestat al Teatrului Național de Dansuri „Dora Stratou” din Atena.

Pentru a vă programa, sunați la numărul de telefon 0763/771119, de luni până vineri, între orele 8.30-15.00. Taxa de participare este de 50 lei pe lună, în acest tarif fiind inclusă o vizită în toate locațiile complexului muzeal. Membrii Asociației „Prietenii Muzeului Țării Crișurilor” beneficiază de acces gratuit la curs. Dacă doriți să deveniți membri ai asociației, vă puteți înregistra la prima întâlnire, pe data de 31 mai 2023.

Dacă v-ați dorit vreodată să dansați ca într-o tavernă pitorească sau să vă simțiți mai lejer și mai încrezători în propriul corp, acest curs este pentru dumneavoastră! Vă oferim ocazia de a descoperi fascinanta lume a dansului grecesc și de a vă dezlănțui în mișcări pline de energie și bucurie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.