3 C
Oradea
joi, februarie 22, 2024
AcasăMuzeul Țării CrișurilorSpectacolul magic pentru copii „Alice în Țara Minunilor” încântă micuții la Muzeul...

Spectacolul magic pentru copii „Alice în Țara Minunilor” încântă micuții la Muzeul Țării Crișurilor

În această săptămână, „Tipografia de Idei” aduce bucurie și magie în viața copiilor cu un eveniment special – spectacolul de teatru și magie „Alice în Țara Minunilor”. Această propunere captivantă debutează în data de 9 august 2023, începând cu ora 10:00, și promite să transforme parcul Muzeului Țării Crișurilor (Str. Armatei Române nr.1/A) într-un tărâm al aventurilor și minunilor.

O Aventură Fermecată pentru Copii

Povestea fermecată a lui „Alice în Țara Minunilor” prinde viață pe scenă, într-o coproducție Les Chobeaux și Panda Show. Evenimentul este destinat celor mici, oferindu-le ocazia de a se pierde într-o lume plină de aventuri și surprize. Tânăra curajoasă Alice și prietenul ei neobișnuit, Pălarierul, se lansează într-o căutare palpitantă a prietenului lor comun, Mickey Mouse. Cei mici vor fi implicați în poveste și vor ajuta personajele să înfrunte provocările și să rezolve misterele pentru a salva vacanța și a-l găsi pe Mickey.

Un Spectacol Interactiv cu Elemente de Magie

„Spectacolul pentru copii „Alice în Țara Minunilor” nu este doar un simplu spectacol, ci o experiență interactivă de neuitat. Copiii vor putea să interacționeze cu personajele, să se distreze, să danseze și să se joace alături de Alice, Pălarierul și ceilalți eroi ai poveștii. Elementele de magie adaugă o notă suplimentară de fascinație și încântare, transformând evenimentul într-un moment de poveste și distracție.

Organizatori și Parteneri Implicați

Evenimentul este posibil datorită eforturilor colaborative ale Muzeului Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal, Bibliotecii Județene „Gheorghe Șincai” Bihor, Centrului de Cultură al Județului Bihor și Armonix Centru Educațional SRL. Parteneriatele cu Consiliul Județean Bihor și Primăria Municipiului Oradea, precum și sprijinul partenerilor privați Mr. Bean, Bers Nova și D&C Oradea, au contribuit la crearea acestui eveniment de excepție.

„Spectacolul pentru copii „Alice în Țara Minunilor” face parte din proiectul cultural estival „Tipografia de Idei” | #hailamuzeu”. Acesta este inclus în Programul Interreg România-Ungaria ROHU446 și este susținut financiar de Uniunea Europeană prin intermediul Fondului European de Dezvoltare Regională, împreună cu contribuțiile României și Ungariei.

O Oportunitate de Bucurie și Învățare

Această poveste magică îi va captiva pe cei mici, oferindu-le nu doar distracție, ci și o oportunitate de a învăța și de a interacționa cu arta și teatrul. Intrarea este gratuită, astfel că este o ocazie minunată pentru familiile să se bucure împreună de o zi plină de aventuri și surprize în lumea minunată a lui „Alice în Țara Minunilor”.

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

× Ai vreo întrebare?