23.8 C
New York City
joi, iunie 13, 2024

Buy now

spot_img

Debut anticipat: FC Bihor Oradea intră în noul sezon cu meciul împotriva Lotus Băile Felix

O nouă etapă fascinantă în fotbalul românesc se apropie, iar entuziasmul este la cote maxime. Mâine, pe data de 9 august, ora 17:30, ora României, toți ochii pasionaților de fotbal se vor îndrepta spre Sânmartin, unde va avea loc debutul oficial al echipei FC Bihor Oradea în noul sezon.

fotografia de profil a grupului de Facebook FC Bihor Oradea, Călin Ceaușu

Meciul din Cupa României: FC Bihor Oradea vs. Lotus Băile Felix

În turul II al Cupei României, FC Bihor Oradea va întâlni echipa locală Lotus Băile Felix. Cu o notă specială de rivalitate, acest meci capătă o importanță deosebită, deoarece cele două echipe au fost colegi de serie în Liga a III-a în sezonul precedent.

Locul Desfășurării: Stadionul Comunal din Sânmartin

Fotbalul își va face simțită prezența pe Stadionul Comunal din Sânmartin, oferind o atmosferă plină de adrenalina și suspans pentru suporteri. Acest debut oficial în noul sezon aduce oportunitatea pentru ambele echipe de a-și demonstra valoarea și determinarea pe terenul de joc.

Condiții de Desfășurare și Posibile Prelungiri

Conform regulamentului competiției, meciul se va desfășura într-o singură manșă. În cazul în care scorul rămâne egal după cele 90 de minute regulamentare de joc, se va trece la două reprize a câte 15 minute de prelungiri. În cazul în care egalitatea persistă și după 120 de minute, departajarea va avea loc prin loviturile de la 11 metri.

Foto Călin Ceaușu

Antrenorul Florin Farcaș Anticipează Derby-ul Local

Antrenorul echipei FC Bihor Oradea, Florin Farcaș, nu poate ascunde anticiparea și nerăbdarea înaintea acestui meci. „Este un prim meci oficial, un derby local, cred, așteptat de toată lumea cu nerăbdare și încredere. Suntem pregătiți pentru acest joc, chiar dacă încă starea de oboseală persistă asupra noastră, după semicantonamentul avut”, a declarat antrenorul.

Foto: Călin Ceaușu
Foto: Călin Ceaușu

Provocări în Efectiv și Susținerea Echipei

În ciuda pregătirii temeinice, antrenorul Florin Farcaș se confruntă cu o problemă de efectiv înaintea disputei de la Sânmartin. Fundașul central Andrei Gal este indisponibil din cauza unei accidentări suferite la un meci amical cu Olimpia MCMXXI Satu Mare. Cu toate acestea, echipa este încrezătoare și hotărâtă să obțină un rezultat pozitiv în acest meci important.

Promisiuni

Noul sezon de fotbal se anunță plin de promisiuni, iar acest debut oficial aduce în prim-plan pasiunea și dăruirea echipelor. Este o oportunitate de a susține echipa FC Bihor Oradea și de a asista la un meci încărcat de emoție și competiție. Prin urmare, mâine, 9 august, la ora 17:30, aveți o întâlnire cu fotbalul pe Stadionul Comunal din Sânmartin.

Foto Călin Ceaușu

Canalele oficiale de promovare ale clubului

 după ce domeniul www.fcbihor.ro a fost cumpărat, acesta este site-ul oficial al clubului nostru, unde suporterii noştri şi toţi cei care vor dori să afle informaţii oficiale de la FC Bihor Oradea le pot găsi. Menţionăm că site-ul trece printr-un proces de actualizare, cât de curând el urmând să conţină toate informaţiile de care suporterii FC Bihor au nevoie. El va promova atât echipa de seniori, cât şi Centrul de Copii şi Juniori.

Comunicat FC Bihor

Un alt canal oficial de informare al clubului îl constituie pagina de Facebook F.C. Bihor Oradea, (15) Facebook, unde suporterii şi cei interesaţi de echipa noastră pot găsi informaţii în plus dar şi imagini spectaculoase şi clipuri video scurte din cadrul activităţii echipei.

De asemenea, iubitorii fotbalului şi fanii FC Bihor ne pot vedea şi pe Instagram, pe contul fc_bihor_oradea (https://instagram.com/fc_bihor_oradea?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==)”

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Optimized by Optimole
× Ai vreo întrebare?