27.2 C
Oradea
joi, septembrie 28, 2023
AcasăFotbalFC Bihor Oradea triumfă în deschiderea campionatului: 2-0 împotriva CSC Peciu Nou

FC Bihor Oradea triumfă în deschiderea campionatului: 2-0 împotriva CSC Peciu Nou

Victoria clară în primul meci al sezonului aduce echipei FC Bihor Oradea poziția de lider în Seria a 8-a.

FC Bihor Oradea a debutat în noul sezon de campionat cu dreptul, obținând o victorie cu scorul de 2-0 în fața echipei CSC Peciu Nou. Desfășurat sub o căldură sufocantă, meciul a fost marcat de jocul inteligent al echipei gazdă și de performanța excelentă a atacantului Sergiu Jurj.

Prima victorie a sezonului

Prima etapă a competiției i-a adus pe teren pe jucătorii echipei FC Bihor Oradea și pe cei de la CSC Peciu Nou. Echipa gazdă a reușit să-și adjudece victoria în fața adversarilor din județul Timiș, impunându-se cu 2-0. Cu mulți jucători experimentați în componență, precum Ioan Mera, Cristian Scutaru, Alin Ignea sau Marco Enciu, CSC Peciu Nou a pus probleme, dar nu a reușit să contracareze strategia gândită de FC Bihor.

Joc sub caniculă

Partida s-a desfășurat sub temperaturi caniculare, ceea ce a necesitat chiar și întreruperi pentru hidratare. Arbitrul Cătălin Drugea a fost nevoit să oprească meciul de două ori pe repriză pentru ca jucătorii să poată lua o pauză și să se hidrateze corespunzător.

Dominare în repriza a doua

După o primă repriză mai puțin prolifică în ocazii de gol, FC Bihor și-a impus autoritatea în repriza a doua. Chiar dacă reușitele nu au venit imediat, echipa a dominat adversarul și a căutat constant drumul spre gol. Momentul decisiv a venit în minutul 73, când Florin Chitaș a centrat iarăși inteligent, iar atacantul Sergiu Jurj, intrat pe teren cu doar șase minute înainte, a trimis mingea în plasă, deschizând scorul.

Dubla lui Sergiu Jurj

Atacantul Sergiu Jurj a continuat să fie protagonistul meciului, înscriind și al doilea gol în minutul 90, stabilind astfel scorul final la 2-0. Reușita sa din minutul 74 și dubla din final au fost momentele care l-au consacrat ca „omul meciului”.

Declarăția antrenorului

Antrenorul echipei FC Bihor, Florin Farcaș, a declarat la finalul partidei: „A fost un joc interesant, cu o echipă foarte bună, o echipă mult mai experimentată decât noi. Dar, sigur, este o victorie. Asta ne-am propus de la început, mai ales că am evoluat pe o căldură insuportabilă.”

Următorul meci

Prin această victorie categorică, FC Bihor Oradea își asigură un start promițător în campionat și se instalează în fruntea clasamentului Seriei a 8-a. Următorul meci va fi în deplasare împotriva echipei Phoenix Buziaș pe 2 septembrie. Înainte de acest meci, FC Bihor va evolua miercuri în Cupa României, pe teren propriu, împotriva echipei FC Argeș.

Echipa și suporterii își pot acum sărbători reușita, iar FC Bihor Oradea își îndreaptă atenția cu încredere către următoarele provocări din acest sezon competițional. Pentru mai multe informații și actualizări, puteți accesa site-ul oficial al clubului.

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

× Ai vreo întrebare?
%d blogeri au apreciat: