15.5 C
New York City
luni, aprilie 22, 2024

Buy now

spot_img

FC Bihor se pregătește intens pentru două meciuri amicale

S-a schimbat  ora de start pentru meciul cu CSC Dumbrăviţa

Fotbaliștii echipei FC Bihor sunt în mijlocul unui program de semicantonament, concentrându-se pe pregătirea pentru două meciuri amicale importante. Antrenorul Florin Farcaș are la dispoziție un lot de 24 de jucători și conduce zilnic două ședințe intense de pregătire la baza sportivă proprie, Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”.

Semicantonamentul în plină desfășurare

Programul de semicantonament a început pe 24 iulie și se va desfășura timp de două săptămâni, până pe 5 august. Fotbaliștii se antrenează asiduu, inclusiv în zilele de sâmbătă, cu excepția zilei de duminică, 30 iulie, când vor avea liber.

Echipa tehnică și jucătorii depun eforturi susținute pentru a fi în formă optimă în vederea viitoarelor confruntări. Antrenamentele zilnice sunt axate pe pregătirea fizică și tactică, iar fotbaliștii sunt motivați să ofere performanțe remarcabile în meciurile următoare.

Modificarea orei de începere a meciului cu CSC Dumbrăvița

De asemenea, anunțăm că ora de start a meciului de vineri, 28 iulie, împotriva echipei CSC Dumbrăvița a fost modificată. Partida amicală cu echipa din liga secundă va avea loc la Stadionul Iuliu Bodola și va începe la ora 12.

Două meciuri de verificare în a doua săptămână de semicantonament

În a doua săptămână de semicantonament, „roș-albaștrii” vor susține două partide de verificare. Pe 2 august, se vor confrunta cu Olimpia Satu Mare, iar pe 5 august, vor întâlni echipa Poli Timișoara. Aceste meciuri de pregătire sunt esențiale pentru a testa strategiile de joc și pentru a stabili formula optimă de echipă înaintea începerii competițiilor oficiale.

Speranțe mari pentru sezonul viitor

Echipa FC Bihor abordează această perioadă de semicantonament cu determinare și ambiție, având ca obiectiv pregătirea adecvată pentru un sezon de succes. Jucătorii sunt hotărâți să aducă bucurie suporterilor și să obțină rezultate pozitive în competițiile viitoare.

Suporterii sunt așteptați să susțină echipa la meciurile de verificare și să ofere sprijin moral înaintea începerii sezonului. Cu o pregătire temeinică și o echipă puternică, FC Bihor aspiră să impresioneze în viitoarele competiții și să cucerească victorii importante.

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Optimized by Optimole
× Ai vreo întrebare?