27.8 C
Oradea
luni, septembrie 25, 2023
AcasăFotbalCâinele nu pleacă de la măcelărie. Doar dacă îl cheamă Dragoș Căvășdan....

Câinele nu pleacă de la măcelărie. Doar dacă îl cheamă Dragoș Căvășdan. Se întoarce diaspora acasă?

Cu o floare nu se face primăvară, dar cu două….?! Dragoș Căvășdan este al doilea orădean care a antrenat în Regatul Unit. Spre deosebire de primul, el a și a revenit acasă pentru a demonstra cum se face fotbal performant și că se poate și la noi.


Primul orădean se numește Berkesi Elemér este primul orădean care a jucat pentru Barcelona în anii 1930 până în 1932, fiind lansat de Club Atletic Oradea.


Tot la CAO a venit și Dragoș Căvășdan, la primul antrenament desfășurat la începutul prezentându-se nu mai puțin de 38 de jucători. Noul antrenor principal se bazează pe metode moderne de antrenament, aplicate cu mult succes în Marea Britanie la o echipă de copii, și care includ cultivarea mentalității de învingător.


Despre motivația si decizia de întoarcere acasă a lui Dragoș Căvășdan vom vorbi cu altă ocazie, deocamdată remarc doar că noi toți avem foarte mare nevoie de această mentalitate de învingător.


Mult succes CAO, un proiect perfect orădean, aproape ancestral și sper că spre etern, mult succes Dragoș Căvășdan, iar noi s-auzim numai de bine și s-avem parte de sănătate. Că restul…ni le facem noi pe toate!

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Articolul precedent
Articolul următor
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

× Ai vreo întrebare?
%d blogeri au apreciat: