15.8 C
New York City
duminică, mai 19, 2024

Buy now

spot_img

FC Bihor obține o victorie categorică în meciul de verificare împotriva Olimpiei Satu Mare, scor 5-1!

O demonstrație de forță în primă repriză

În cadrul celei de-a cincea partide de verificare din perioada pregătirilor, fotbaliștii de la FC Bihor au întâlnit echipa Olimpia MCMXXI Satu Mare, o formație nou promovată în Liga a III-a. Meciul s-a desfășurat la Stadionul Iuliu Bodola, iar bihorenii au dominat clar întâlnirea, încheind cu un scor impresionant de 5-1, după ce la pauză conduceau cu 4-0.

FC Bihor își impune jocul din primele minute

De la începutul meciului, fotbaliștii din Oradea și-au impus autoritatea asupra terenului, având o serie de ocazii periculoase. În minutul 21, Florin Chitaș a deschis scorul cu un șut precis din colțul careului, iar doar două minute mai târziu, Ricardo Farcaș a mărit avantajul echipei gazdă. Înainte de pauză, Chitaș a reușit dubla, iar Ricardo Farcaș și-a completat și el „dubla”, ducând scorul la 4-0.

Oaspeții revin în repriza a doua

În repriza a doua, antrenorul Florin Farcaș a efectuat câteva schimbări, iar echipa Olimpia MCMXXI Satu Mare a avut o prestație mai curajoasă, ceea ce s-a concretizat și pe tabela de marcaj. În minutul 55, oaspeții au înscris golul de onoare prin atacantul francez Remi Emirau.

FC Bihor încheie meciul în forță

Cu toate acestea, FC Bihor nu a redus ritmul și a continuat să atace în forță. În minutul 80, Sergiu Jurj a înscris pentru echipa gazdă, ducând scorul final la 5-1.

Antrenorul Florin Farcaș, mulțumit de evoluția echipei

La finalul partidei, antrenorul Florin Farcaș a declarat că este mulțumit de evoluția jucătorilor săi în această perioadă de pregătire, în ciuda efortului depus în sesiunile de antrenamente duble.

Concluzie:

FC Bihor a obținut o victorie clară și convingătoare în meciul de verificare cu Olimpia Satu Mare, scorul final fiind 5-1. Echipa a demonstrat autoritate în primă repriză, iar antrenorul Florin Farcaș se declară mulțumit de randamentul fotbaliștilor săi. Urmează un nou meci de verificare, în care FC Bihor va întâlni Poli Timișoara, sâmbătă, 5 august, pe Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”.

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Optimized by Optimole
× Ai vreo întrebare?