2.8 C
Oradea
joi, februarie 22, 2024
AcasăFotbalFC Bihor a suferit prima înfrângere din actuala campanie de pregătire

FC Bihor a suferit prima înfrângere din actuala campanie de pregătire

Echipa de fotbal FC Bihor a suferit prima înfrângere din seria meciurilor de pregătire din această vară, în confruntarea cu echipa de ligă secundă CSC Dumbrăvița. Meciul, care a avut loc la Stadionul Iuliu Bodola, s-a încheiat cu scorul de 1-3 în favoarea oaspeților, reprezentând ultima repetiție pentru CSC Dumbrăvița înaintea începerii noului sezon.

Prima repriză dominată de CSC Dumbrăvița

În prima repriză a meciului, echipa oaspete a preluat controlul jocului și a deschis scorul în minutul 10, prin atacantul ucrainean Mikhailo Plokhotnyuk. Mai mult, în minutul 45, fundașul stânga Cosmin Gladun a majorat diferența, marcând direct dintr-o lovitură liberă executată de la aproximativ 25 de metri.

Repriza a doua aduce schimbări și încercări pentru FC Bihor

În repriza a doua, antrenorul Florin Farcaș a efectuat schimbări în echipă, ceea ce a adus un joc mai bun pentru FC Bihor. Jucătorii au început să pună probleme adversarului și au avut ocazii notabile. Totuși, CSC Dumbrăvița a reușit să-și majoreze avantajul în minutul 64, după o pasă greșită în jumătatea proprie a echipei orădene, care a dus la golul marcat de Alexandru Martinov.

Reacția pozitivă a FC Bihor în finalul meciului

Cu toate că FC Bihor a suferit înfrângerea, echipa a reușit să marcheze un gol în minutul 85 prin Loren Ioviță, care a transformat impecabil un penalty acordat pentru o faultare în careu. De asemenea, spre finalul meciului, orădenii au avut ocazii de a mai reduce din diferență, dar șuturile lui Marius Hosu și Călin Jurj nu au găsit drumul către poartă.

Următoarele două meciuri de verificare

Pentru FC Bihor, săptămâna viitoare aduce alte două jocuri de verificare. Miercuri, pe 2 august, de la ora 18, echipa va întâlni Olimpia Satu Mare, iar sâmbătă, pe 5 august, va juca împotriva echipei Poli Timișoara. Ambele partide vor avea loc pe Stadionul Iuliu Bodola.

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

× Ai vreo întrebare?