George Tătar a fost numit președinte al clubului FC Bihor Oradea

0
157

Adunarea Generală a Asociaților a decis numirea lui George Corneliu Tătar în fruntea clubului de fotbal

Oradea, 30 iunie 2023 – Vineri, într-o ședință a Adunării Generale a Asociaților clubului FC Bihor Oradea, s-a luat decizia numirii domnului George Corneliu Tătar în funcția de președinte.

Născut în 1984, George Tătar a fost jucător al clubului FC Bihor și a activat în Centrul de Juniori sub îndrumarea antrenorului profesor Alexandru Muta. De asemenea, el este absolvent al Facultății de Drept și urmează un program de master în Științe Politice. Experiența sa profesională include activitatea în mediul privat până în 2012, după care și-a început cariera în cadrul Primăriei Municipiului Oradea, unde în prezent ocupă funcția de consilier al primarului Florin Birta.

„Numirea în această funcție mă onorează și mă emoționează, având în vedere că am făcut parte din acest club în trecut, fiind jucător la centrul de copii și juniori. Sunt conștient de greutatea numelui FC Bihor Oradea, care este reprezentativ pentru întregul nostru județ”, a declarat George Tătar după preluarea funcției.

Potrivit eBihoreanul.ro, domnul Tătar are și experiență politică, ceea ce nu insinuez că ar avea vreo legătură cu numirea sa.

Noul președinte al clubului FC Bihor Oradea și-a exprimat dorința de a readuce respectul și aprecierea față de acest club emblematic al județului. El dorește să conducă echipa într-un mod profesionist și să obțină performanțe sportive remarcabile.

În cadrul Adunării Generale a Asociaților, au fost prezenți și alți membri importanți. Printre aceștia se numără Eduard Florea, reprezentant al Primăriei Municipiului Oradea, Alexandru Chira, reprezentant al APTOR (Administrația Piețelor, Târgurilor și Oboarelor din Oradea) și Laurențiu Danșa, reprezentant al Consiliului Județean Bihor.

FC Bihor Oradea se află într-un nou capitol al evoluției sale, iar numirea lui George Tătar în funcția de președinte marchează un pas important în direcția revitalizării și consolidării clubului. Rămâne de văzut cum va reuși noua conducere să-și atingă obiectivele și să ofere susținătorilor și iubitorilor fotbalului din Oradea motive de mândrie și bucurie în viitorul apropiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.