2.8 C
Oradea
joi, februarie 22, 2024
AcasăMăgărușul colericIncepe pe 21 aprilie

Incepe pe 21 aprilie

Uzinele ,,Dacia” de la Mioveni anunta repornirea productiei in doua etape pe 21 aprilie si pe 4 mai

Astfel in 21 aprilie saptamana viitoare marti vor reincepe productia 440 de muncitori la sectiile de asamblare si sectia de sasiuri pe proprie raspundere iar din data de 4 mai Uzina Autoturisme Pitesti va lucra la capacitate maxima.

Conducerea uzinei si-a anuntat angajatii ca de la data reinceperii activitatii intra in vigoare noi reguli si obligativitati

Renault Dacia si-a sistat activitatea din data de 19 martie asemeni uzinelor Ford de la Craiova de la intrarea in vigoare a starii de urgenta si isi plateste cu 85% din salarul angajatului inregistrat in contractul de munca. De mentionat ca in Cehia uzinele Skoda s-au oprit treptat in functie de alimentarea cu piese si auxiliare din China ultima zi lucrata a fost 15 martie cand s-au epuizat componentele electronice. Citroen in Slovacia deasemeni in 14 martie cat Audi si Mercedes Ungaria in 13 martie dar in nici unul din brandurile amintite nu avem raspuns exact privitor la reinceperea activitatii.

Fiecare tara din cele amintite depinde in mare parte de industria automobilelor, mare parte a PIB-ului fiind suportat de antreprenori, subcontractori si uzinele producatoare in sine.

                     sursa;Romania insider.com/eurocar productor.com/

Liked it? Take a second to support chioricazambilica on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Articolul precedent
Articolul următor
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

× Ai vreo întrebare?