3 C
Oradea
joi, februarie 22, 2024
AcasăMăgărușul colericNu citi, ca nu e fake !

Nu citi, ca nu e fake !

Parazitarea politica arma social democratiei

Una  din marile dileme actuale este Invierea-cea mai mare sarbatoare a ortodoxiei si a crestinismului. Social democratii pe fondul parazitarii situatiei actuale pentru a beneficia de avantaje politice instiga populatia la incalcarea restrictiilor in numele puterii Domnului si a pastrarii datinilor si obiceiurilor stramosesti. In baza tuturor datelor care sunt omologate pana in momentul de fata s-a adeverit: DOAR UNDE RESTRICTIILE AU FOST RESPECTATE acolo a fost un numar redus de decese si unde sistemul de sanatate este eficient.

Conationali manipulati

Marea majoritate da exemplu,,SUEDIA” ca o tara liberala care nu a tinut cont de nimic dar astazi au raportat 170 de decese intr-o zi in numele pastrarii standardelor economice. Mai mult ieri 14 aprilie ministrul sanatatii al Suediei a declarat ca persoanele peste 85 de ani nu vor beneficia de ventilatoare iar in cazul celor de peste 60 de ani se va lua decizie dupa consiliu medical daca se va incerca recuperarea persoanei.Emanuel Macron si-a cerut scuze public pentru bagatelizarea tuturor preventiilor pe care le-a sugerat insasi ministrul sanatatii. Premierul Uk Boris Johnson a adoptat o masura moale pana cand s-a ajuns la 700 de decese in medie/zi si chiar el a avut nevoie de terapie intensiva.

Asadar avem exemplele europene dar in Republica Fantastica Romanica totdeauna se gasesc destepti si oameni in voga care au vazut peste mari si tari si peste muntii de,,cristal” ca se poate.

Mai mult de atat presedintele Donald Trump a anuntat retragerea finantarii de 500k de miliarde de dolari a Organizatiei Mondiale de Sanatate pentru ca au dezinformat in ceea ce priveste evolutia infectiei,,MA SIMT OARECUM LINISTIT CA IN POFIDA FAPTULUI CA NU AVEM 20k DE VIZUALIZARI PE ZI toate aceste aspecte ,,Stiri din Oradea le-a prezentat inainte ca oricare site sau ziar din Romania ar fi facut-o in comentariu pe fiecare persoana din politica mondiala pe care i-am enumerat mai sus

Insusi Papa Francisc a decis ca toate ceremoniile si liturghiile pascale sa se desfasoare pentru prima data in istoria Vaticanului fara prezenta enoriasilor pentru prevenirea unei infectari in masa

Intrebare

 Preafericitul Daniel ori Sinodul Bisericii Ortodoxe Romane isi asuma raspunderea in cazul unui dezastru national creat de livrarea la domiciliu a luminii de la Ierusalim?

Liked it? Take a second to support chioricazambilica on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Articolul precedent
Articolul următor
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

× Ai vreo întrebare?