12.3 C
New York City
luni, aprilie 22, 2024

Buy now

spot_img

Se desființează temporar stația de autobuz de lângă Biserica cu Lună

Începând cu data de miercuri, 26 iulie 2023, călătorii din Oradea care utilizează autobuzul liniei 14 vor fi afectați de o deviere temporară a traseului, precum și de desființarea temporară a stației „Biserica cu Lună 2”. Aceste modificări sunt necesare din cauza lucrărilor edilitare care se execută pe strada Traian Moșoiu, iar măsura va fi valabilă până la finalizarea lucrărilor.

Conform comunicatului de presă emis de compania de transport public, devierea traseului autobuzului 14 va avea loc pe sensul de mers spre Biserica Baptistă Rogerius și se va efectua astfel:

  1. Muzeul Țării Crișurilor
  2. Strada Evreilor Deportați
  3. Strada Mihai Viteazul

Această rută alternativă a autobuzului 14 va fi operativă pe toată durata lucrărilor edilitare de pe strada Traian Moșoiu. Astfel, călătorii sunt rugați să se adapteze la aceste schimbări temporare și să utilizeze noile stații în timpul desfășurării lucrărilor.

În plus, reprezentanții companiei de transport public au anunțat că, în urma devierii traseului, stația „Biserica cu Lună 2” (de pe strada Traian Moșoiu) nu va fi operațională până la finalizarea lucrărilor. Aceasta va fi desființată temporar, iar călătorii sunt sfătuiți să utilizeze stațiile alternative de pe traseul deviat.

Este important ca călătorii să fie la curent cu aceste schimbări și să consulte informațiile actualizate privind orarul și traseul autobuzului 14 pe site-ul oficial al companiei de transport public din Oradea.

Compania de transport public își cere scuze pentru eventualele neplăceri create de aceste măsuri temporare, dar subliniază că lucrările edilitare sunt necesare pentru îmbunătățirea infrastructurii și asigurarea unui transport public mai eficient în viitor.

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Optimized by Optimole
× Ai vreo întrebare?