Vesti bune pentru posesori

0
298

Din data de 16 martie pana astazi valoarea numerica a aurului fizic a crescut cu 22.2% cel putin in functie de provenienta si rafinare New York,Londra si Ticcino /Elvetia/.

Azi la Londra la bursa de valori singurul loc din lume unde s-a putut cumpara lingouri de aur de 12.5kg la un pret de 672500 dolar/lingou pretul de pornire. NU SE POATE CUMPARA O RUDA SAU 5! Ce inseamna asta datorita nebuniei de pe piata financiara cauzata de scaderea drastica a circulatiei banului si de vidul de bani pentru intretinerea sistemului actual cea mai certa valoare o reprezinta metalele pretioase indeosebi aurul si pietrele pretioase.

 

valoare fara inflatie-pret sigur in continua crestere

In momentul de fata cea mai lichida ,,spot” piata este a metalelor pretioase. Toti cei care si-au tinut economiile in aur acum au doua optiuni: pot sa vanda fara probleme la cel mai mare pret din ultimii 12 ani aurul ori sa-l tina fara riscul de cadere masiva in pret mai departe pentru as securiza economiile si valoarea de cumparare a acestora.

Dupa cunostiintele actuale viata economica nu poate porni mai repede de 5 mai, data pana la care s-a prelungit aceasta stare de incertitudine in mai multe tari din Europa pretul pe gram de aur nu poate fi mai ieftin de 58.78 dolari pe gram daca veti inmulti la greutatea lingoului londonez veti obtine o valoare apropriata de 684750 de dolari deci o diferenta minuscula de 12250 de dolari intre cele doua preturi

Concluzia: dat fiind faptul ca centrul de purificare din Ticcino isi reporneste activitatea doar miercurea viitoare si cererea de aur pe piata monetara e mai mare cu 55% fata de ultima zi din februarie nu ne hazardam deloc daca afirmam ca aurul va inregistra o crestere a pretului pana la mijlocul lunii iunie de cel putin 18-22%

      sursa de inspiratie: The Wall Street Journal”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.