27.8 C
Oradea
luni, septembrie 25, 2023
AcasăMăgărușul colericPrietene interzise

Prietene interzise

Categoriile de prietene care iti absorb energia

Daca ai o relatie nu neaparat,,stransa” dar vrei sa impaci placutul cu folositor atunci eu adica partenerul tau ca sa ma ai langa tine pe termen lung adica placutul de folositor iti sugerez cateva ingrediente de viata pentru diversificarea retetelor de preparare a acestei perioade de convietuire care sunt EU.

Prietenele tale

Au fost mai repede ca mine in viata ta, au petrecut mai mult timp cu tine pana acum decat mine, ti-au destainuit mai multe secrete ca si eu personal, ati mers impreuna la mare si la munte, ati barfit barbatii chiar si sotii sau partenerii de viata cu care va impartiti vietile si ati ajuns sa va realizati un amalgam negativ care va trage in jos pe toate, fara sa va dati seama. Gandirea pozitiva si atitudinea buna va crea un ,,grup gata” de realizari.

 Draga mea

Din exteriorul grupului am observat ca ai prietena: care se supara pentru orice e invidioasa chiar si pe tine e un fel de mimoza pudica un butoi cu pulbere care se joaca sentimentele tuturor, ea e,,isterica grupului” care dauneaza grav sanatatii. Ea e persoana careia nu o sa-i spui nimic nici despre tine si nici pentru ea ca sa ocolesti conflictul. In cazul unui succes sentimental sau profesional pe care il vei avea, ea va fi prima care se va plange ca ei nu i-a reusit si in loc sa se bucure cu tine iti va lua energia si te va frana in ascensiune.

 Domnitoare

Ea e unica cea mai rapida si cea mai agresiva persoana care inainte de intrebare, raspuns are rezultat exact cu subiect si predicat cu autorii golurilor si inainte de partida stie fara sa se consulte cu arbitrul cine va lua cartonas galben sau rosu chiar minutul. Cel mai destructiv element dintr-un grup..nu e lider E DESPOT care va invenina in prezent si in viitor prietenia.

Oricand vei avea o obiectie impotriva atitudinii ei imediat va fi repulsiva si va reactiona negativ iar daca nu esti atenta ca asta o caracterizeaza,  vei cadea in sfera de influenta al ei ca intr-o panza de paianjen.

  Carierista pentru a urca in ierarhia sociala se va folosi de toate fetele din grup chiar va intriga ori va invrajbi  cu telul suprem de as realiza cele propuse. La o discutie privata intre patru ochi va spune cu totul altceva fata de cele sustinute anterior… ATENTIE

Cu doua fete

  Singura si inegalibila persoana care la orice ora iti va declara; loialitate si sustinere dar in realitate ea vrea ca sa te opreasca din orice succes sau ascensiune orice aspect care sa te avantajeze ca om, ca femeie, pentru ea termenul de PRIETENA e dusmanul suprem din apropiere care trebuie distrus/EU ITI VREAU BINELE/ aceasta afirmatie e adevarata si itti spune imediat ce atitudine trebuie sa imbratisezi-delimitarea.

Nu vreau sa le marginalizezi sau sa le neglijezi, timpul pe care-l petreci cu mine sa nu fie otravit de prezenta negativelor care sunt in anturajul tau.

 

                                                                pentru realizarea acestui articol ,,Woman” magazin mi-a servit ca punct de reper.

Liked it? Take a second to support chioricazambilica on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Articolul precedent
Articolul următor
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular

× Ai vreo întrebare?
%d blogeri au apreciat: