23.8 C
New York City
joi, iunie 13, 2024

Buy now

spot_img

Asociația Gaudiopolis Varadiensis lansează un apel umanitar pentru sprijinirea familiei Fechete

Dragi concetățeni,

În momentele dificile prin care trece familia Fechete, fiecare gest de solidaritate poate face o diferență semnificativă. Prin acest comunicat, Asociația Gaudiopolis Varadiensis dorește să atragă atenția și să solicite sprijinul comunității în sprijinirea acestei familii aflate într-o situație critică.

Alex Fechete, un tânăr de 40 de ani, a fost lovit dur de un incident neașteptat – înțepăturile de albine l-au dus în pragul unei stări critice la spitalul din Salonta. Aici, o reacție alergică severă a pus în pericol viața sa, iar intervenția medicală a avut consecințe grave, incluzând un infarct care a amplificat suferința sa.

În urma acestei situații, Alex se află acum în incapacitatea de a munci și de a susține financiar familia sa. Cu doi copii mici – Eric Cristian în vârstă de 4 ani și Diana în vârstă de 5 luni – dependent de el, situația este cu atât mai dificilă.

Asociația noastră vine în fața comunității cu un apel la solidaritate. Ne dorim să strângem resursele necesare pentru a veni în sprijinul acestei familii aflate într-o situație critică. Donațiile de alimente neperisabile, articole de curățenie și scutece sunt mai mult decât binevenite și vor face o diferență reală în viața lor.

Pentru a contribui, vă punem la dispoziție următoarele puncte de colectare:

  1. Asociația Gaudiopolis Varadiensis: Bdul Decebal nr. 4 (vă rugăm să programați în prealabil la 0740293945) zilnic între orele 10:00 – 20:00.
  2. VBC Barbershop: Str. Corneliu Coposu nr.7, de Luni până Vineri între orele 10:00 – 19:00.

În plus, puteți contribui și prin donații financiare în conturile deschise pe numele Asociației Gaudiopolis la Banca Translivania – Oradea. Menționați în secțiunea de mențiuni „Donație Familia Fechete”.

  • Cont RON: RO19 BTRL RONC RT04 5331 3101
  • Cont EURO: RO66 BTRL EURC RT04 5331 3101
  • Cont USD: RO70 BTRL USDC RT04 5331 3101
  • Paypal: paypal.me/asociatiagaudiopolis

Împreună, putem să aducem o rază de speranță în viața familiei Fechete. Îi încurajăm pe toți cei ce pot să contribuie să se alăture acestui efort umanitar.

Pentru mai multe informații și detalii de contact, vă rugăm să vizitați site-ul nostru [website-ul asociației] sau să ne contactați la adresa de e-mail [adresa de e-mail a asociației].

Mulțumim pentru sprijinul vostru și pentru că ne dați șansa să aducem un strop de lumină în viața celor aflați în nevoie.

Cu recunoștință,

Gaudiopolis Varadiensis

Liked it? Take a second to support Florin Silviu Sabău on Patreon!
Become a patron at Patreon!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

- Advertisement -spot_img

Latest Articles

Optimized by Optimole
× Ai vreo întrebare?